Vidéki szállítás

Örömmel tudatjuk, hogy most már az ország egész területére szállítunk. Rendelésedet kérheted Foxpost csomagpontra vagy pedig házhoz szállítással.

Fontos, hogy nem minden terméket szállítunk vidékre, így az első termék kosárba tételekor elkérjük a pontos irányítószámodat, így csak azokat a termékeket látod az oldalon, amely termékek szállítását biztosítani tudjuk.

Házhozszállítás esetén a szállítási díj:

0-10 kg között 1990 Ft

10-15 kg között 2390 Ft

15 kg felett 3200 Ft

Foxpost csomagpontra: 

Súlytól függetlenül 1190 Ft szállítási díj ellenében érkezik rendelésed.

Fontos rendelésedet hétfőn illetve csütörtökön készítjük össze, ha bármiből hiányunk lenne, telefonon vagy e-mailben egyeztetünk Veled a cseretermékről.

Foxpost csomagpont esetén általában már másnap át tudod venni a csomagodat a választott csomagponton az sms-ben kapott nyitó kóddal.

Házhozszállítás esetén várhatóan másnap megérkezik csomagod, ám itt előfordulhat 1-2 nap csúszás a megnövekedett csomagszám miatt. Szombaton-vasárnap nincs kiszállítás, ha bármely másnapon szeretnéd kérni, mint kedden vagy pénteken, kérjük e-mailben vagy telefonon jelezd nekünk. A szállítás reggel 8-17 óra között történhet, de általában délelött viszik a csomagot. A futárszolgálatnak mindig továbbítjuk a telefonszámodat, Ök igyekeznek elérni, ha nem vagy otthon.

A vidékre történő rendeléseket bankártyával előre fizetve tudod megrendelni, azonban ha mégsem sikerül a bankkártyás fizetésed, kérünk telefonon, vagy e-mailben jelezd nekünk. Ebben az esetben banki előreutalással tudod fizetni a rendelésedet. Utánvétes rendelést sajnos nem áll módunkban biztosítani.

Ha bármely termékkel kapcsolatban észreveteled, vagy panaszod lenne, (reméljük nem lesz:)), kérünk jelezd nekünk telefonon, vagy e-mailben és igyekszünk mielőbb orvosolni a helyzetet.

 

Egyéb információk: 

A második kézbesítési kisérlet, ha az is sikertelen, akkor a futárcég visszaküldi a csomagot nekünk, ilyenkor mi egy plusz szállítási díj ellenében tudjuk neked újra készbesíteni. Ha nem kéred az ismételt készbesítést és elállsz a megrendeléstől, akkor a visszaérkezéskor jegyzőkönyvet készítünk, az éppségben visszaérkezett áru értékét 1000 forint kezelési költség levonása után visszautaljuk neked. A csomag visszaérkezése két hét is lehet, ezért ebben az esetben türelmedet kérjük az ügyintézéshez.

Csomagautómatába történő készbesítés esetén a foxpost legnagyobb, XL csomag mérete kb: 40x60x25 cm. Érdemes arra gondolni, hogy nagy súllyú rendelés esetén, pl. 18 kg-nyi árut egy hölgynek nem könnyű kiemelni a csomagautómatából és elvinni az autóig. Kérjük, ilyenkor inkább két rendelést adjon le.

 
Kartondobozba csomagolunk. A szállítás alatt dobálhatják a csomagot, ezért mi mindent megteszünk, hogy véjkük az árut, így az üvegeket pufi fóliába csomagoljuk. A zöldségeket ha nem kéri csomagolni, akkor ezt kérem, írja be a megjegyzésbe. Alapból nem szoktuk zacskózni, de több fajta zöldség-gyümölcs szerepel a megrendelésbe és nem tudjuk kartonnal vagy egyéb termékkel megfelelően elválasztani a fajtákat, akkor, használunk neylon vagy papírzacskót, mert nem higiénikus, amikor az alma, cékla, répa, burgonya és hagyma összekeveredve érkezett meg. Kérjük, vedd figyelembe a megrendeléskor, hogy a vidéki kiszállítás nagyobb környezetterhelést jelent.