
A Special Edition Szarvas termékcsaláddal eltérünk a hagyományoktól. Egyedülálló, sertésmentes gourmet termékeket hoztunk létre, melyekben vízibivaly faggyúval helyettesítjük a sertés szalonnát, ami egy gazdagabb íz-élményt eredményez.
Csípős változata a Special Edition Szarvas Paprikás Szaláminak, egy visszafogottan pikáns ízzel minden falat végén.
Felszolgálás: szobahőmérsékleten, olyan vastagra szelve, hogy megálljon a peremén. Még egy érdekes szalámi a Special Edition termékcsaládból. Karakteres, szervírozhatjuk akár a Natúr és Paprikás változatával egy tálon előételként zöldségekkel, salátával. További felhasználási ötletek találhatóak a receptjeinknél.
Összetevők: 80%Szarvashús,20%vízibivalyfaggyú,csípős nemes pirospaprika, pác só, fűszerek,cukor
Elkészítési idő: 7 hét
Méretek: 47mm (átmérő), 250mm (hossz), 280-310 gramm
Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból majd száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve.
Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és folytassuk a tárolást a fent említett módon.
A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.
Nettó tömeg: 250 g