Budapest
,,A GRANDIA története 2 éve kezdődött, amikor elkezdtem felfedezni a granolák világát.
Sajnos csak olyan müzli és granola termékek jöttek velem szembe az üzletekben, melyek nagyon sok hozzáadott cukrot, tartósítószert és nem kívánatos hozzávalókat tartalmaznak. Számomra fontos a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás, így a bolti alternatíva nem jöhetett szóba. Elhatároztam magam, hogy olyan granolát készítek, amit én is szívesen fogyasztok és szívesen teszek az asztalra egy vendégvárás során.
A kezdeti sütögetés, kísérletezés után azt vettem észre magamon, hogy már hetente, később szinte naponta függőséggel készítem a granolát, teljesen megszállottan keresve az új ízeket. Izgatottan vártam, mikor sül ki, imádtam, ahogy az illatok a lakást elárasztották. A sok kísérletezés nem volt hiába, egyre több pozitív visszajelzés érkezett és kerestek meg, hogy készítsek nekik is egy bödön ropogós csodát.
A továbblépés adott volt, úgy döntöttem, hogy mérnöki pályafutásom egy időre szüneteltetem és ebben szeretnék kiteljesedni. Rengeteg tervezés, izgalom és kemény munka után végül megnyitotta kapuit a GRANDIA - granola ellátó műhely.
A granolák mellett nagy rajongója vagyok a kekszeknek. Itt szintén nagyon ritkán nyúltam bolti alternatívákhoz, mindig is előnyben részesítettem az általam megalkotott édességeket.
Így a granolák mellett kifejlesztettünk 5 különböző ízben igazán ropogós, glutén-, tej-, tojás- és szójamentes Grandia kekszet.
Mára már egyre több helyen találkozhattok Grandia granolákkal és kekszekkel többek között csomagolásmentes boltokban, kávézókban, webáruházakban.
Szeretnék Neked is mosolyt és örömet csalni vele arcodra.”