gluténmentes
laktózmentes

Származási hely: Magyarország

Grandia - Epres- kókuszos granola egész kesudióval 300 g

1990 Ft

doboz

doboz

A kesudió és blansírozott mandula mellé nem is passzolhatna jobban más, mint az eper, melyet liofilizált formában adunk a granolához.  Ezzel érjük el, hogy a vaníliás, kókuszos íz mellett megjelenjen a zamatos eper szeletek dominanciája. A kapott eredmény egy ellenállhatatlanul selymesen lágy, édes íz.

Nettó tömeg: 300 g

Mi is az a liofilizálálás?

A liofilizálás - más néven fagyasztva szárítás - során a tartósítani kívánt élelmiszert tisztítás és aprítás után először lefagyasztják, majd fokozatosan távolítják el belőle a nedvességet szublimálással egy speciálisan erre kialakított liofilizált kamrában úgy, hogy a termék ropogós legyen. Ellentétben az aszalással, az eljárásnak köszönhetően az értékes tápanyagok és vitaminok körülbelül 95-97%-ban megmaradnak a liofilizált termékekben. A víztartalom eltávolításának előnye, hogy a liofilizált termékek nem romlandók, szobahőmérsékleten, bontatlan, sértetlen csomagolásban hűtés nélkül hosszú időn keresztül megőrzik minőségüket.

Ügyeljünk arra, hogy a liofilizált gyümölccsel teli granolánkat mindig gondosan zárjuk vissza, hogy a gyümölcs biztosan megőrizze frissességét.

 

Felhasználási javaslat: Fogyaszd tejjel, joghurttal, friss gyümölccsel reggelire, ropogtasd magában nassolni valónak, vagy dobd fel vele kedvenc desszertedet.

Összetevők: gluténmentes zabpehely, gluténmentes kukoricapehely, virágméz, olívaolaj, mandula (7%), kesudió (7%), napraforgómag, kókuszchips, liofilizált eper(2%), puffasztott amaránt, fűszerek, só

Allergén anyagok vastagon kiemelve.

A termék glutén-, tej-, laktóz- és szójamentes.

mandula, kesudió
Átlagos tápérték::

100 g

Energia:

1918kJ / 458 kcal

Zsír:

24 g

- melyből telített zsírsavak:

5 g

Szénhidrát:

48 g

- melyből cukrok:

11 g

Fehérje:

12 g

Só:

0,1 g

Rostok:

7 g

Grandia

Józsa Diána

Grandia

Budapest

,,A GRANDIA története 2 éve kezdődött, amikor elkezdtem felfedezni a granolák világát.

Sajnos csak olyan müzli és granola termékek jöttek velem szembe az üzletekben, melyek nagyon sok hozzáadott cukrot, tartósítószert és nem kívánatos hozzávalókat tartalmaznak. Számomra fontos a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás, így a bolti alternatíva nem jöhetett szóba. Elhatároztam magam, hogy olyan granolát készítek, amit én is szívesen fogyasztok és szívesen teszek az asztalra egy vendégvárás során.

A kezdeti sütögetés, kísérletezés után azt vettem észre magamon, hogy már hetente, később szinte naponta függőséggel készítem a granolát, teljesen megszállottan keresve az új ízeket. Izgatottan vártam, mikor sül ki, imádtam, ahogy az illatok a lakást elárasztották. A sok kísérletezés nem volt hiába, egyre több pozitív visszajelzés érkezett és kerestek meg, hogy készítsek nekik is egy bödön ropogós csodát.

A továbblépés adott volt,  úgy döntöttem, hogy mérnöki pályafutásom egy időre szüneteltetem és ebben szeretnék kiteljesedni. Rengeteg tervezés, izgalom és kemény munka után végül megnyitotta kapuit a GRANDIA - granola ellátó műhely.

A granolák mellett nagy rajongója vagyok a kekszeknek. Itt szintén nagyon ritkán nyúltam bolti alternatívákhoz, mindig is előnyben részesítettem az általam megalkotott édességeket.

Így a granolák mellett kifejlesztettünk 5 különböző ízben igazán ropogós, glutén-, tej-, tojás- és szójamentes Grandia kekszet.

Mára már egyre több helyen találkozhattok Grandia granolákkal és kekszekkel többek között csomagolásmentes boltokban, kávézókban, webáruházakban.

Szeretnék Neked is mosolyt és örömet csalni vele arcodra.”

További termékek a termelőtől

gluténmentes
laktózmentes
Származási hely:Magyarország

1990 Ft

6633 Ft /kilogramm

doboz

gluténmentes
vegán
Származási hely:Magyarország

1290 Ft

12900 Ft /kilogramm

doboz

Gluténmentes
Díjnyertes
gluténmentes
laktózmentes
Származási hely:Magyarország

1990 Ft

6633 Ft /kilogramm

doboz

gluténmentes
vegán
Származási hely:Magyarország

1290 Ft

12900 Ft /kilogramm

csomag