Hamarosan...

Származási hely: Magyarország

Simon - Feketeribizlis üdítőital 330 ml

449 Ft

doboz

A fanyar ízek szerelmesei számára is kedveskedünk, ugyanis a kellemesen kesernyés feketeribizlit is felvettük a Fresh kollekcióba.

A feketeribizli is legalább olyan szuper C-vitamin bomba mint a citrom, de ízvilága markánsabb aromájú. A Ennek a sötét színű bogyós gyümölcsnek az ízét a lehető legtermészetesebb formában élheted át, egy kis bubis vízzel megspékelve.

Kíváncsi vagy? Kóstold meg a feketeribizlis Fresht!

  • 100 % Természetesség
  • 0% Aroma
  • 0 % Sűrítmény
  • 0 % Hozzáadott cukor
  • 0 % Tartósítószer

Nettó tömeg: 0,33 l

Simon gyümölcs

Simon Mátyás és Simon Szabolcs

Simon gyümölcs

Zagyvaszántó

Családi gazdaságunk 1992-ben kezdte működését kezdetben 20 hektár gyümölcsös. Évek során apránként fejlődve alakitottuk ki jelenlegi profilunkat ahol a modern és tradicó ötvözete alakitja ki a jelenlegi üzletfelfogásunkat. Az innovatációt mindig is fő motivációnknak tartva, a példamutatást a mindennapjainkba beleivodva ösztönözzuk barátainkat, társainkat, csaladunkat a minnél jobbra való törekvésre. A fenntarthatóságot már azelőtt üzleti modellünk célkitűzésének és alappillérének tekintettük amikor még ez csak éledezőben volt hazánkban. A gyümölcsök Magyaroszág egyik leginnovatívabb és legzöldebb családi gazdasága a Hatvan melletti Sastelken található humuszus homoktalajon termesztjük. Az egyedülálló több hektáros méhlegelő több ezer és tizezer méhecskéje es poszméhe és a több száz madárodu lakójának segitségével. A bizalom és őszinteséget átláthatóságunkkal bizonyítjuk, ezért te is bármikor eljöhetsz a kertünkbe és megcsodálatod hogyan is zajlik az élet a Simon Gyümölcsnél és hogyna készülnek a finomabbnál finomabb prémium frissen préselt gyümölcsleveink alapanyagai.

 

Gyümölcsleveinket készitése során soha nem használunk fel sűritményt és mindig friss és ropogós napsütötte gyümölcsök szolgáltatják az alapanyagot. Hidegen préselesi eljárásunk során mindenféle vegyszer hozzáadása nélkül mechanikus eljárással nyerjük ki a zamatos, vitaminokban és árványi anyagokban gazdag levet. Ez a frissen préselt eljárás során keletkezett levet minimális hőkezeléssel tartósitjuk hogy a gyümölcslevek minde jó és egészséges tulajdonsága megmaradjon, friss semmihez sem hasonlitható Simon Gyümölcs iz mellett.

 

Gazdaságunk 100%-ban saját tulajdonú, csaladi gazdaság ahol minden munkatársunkra mint családtag tekintünk. Fontosnak tartjuk a fentartható zöld ökológiai gazdálkodást, a gyermekek példemutató környezettudatos életre való nevelést, az emberi jogokat, a nők egyenjogúságát és hogy mindenki asztalára zamatos, friss gyümölcsöt és kompromisszumok nélküli, öszinte gyümölcslevet tegyünk

További termékek a termelőtől

Származási hely:Magyarország

3790 Ft

doboz

Származási hely:Magyarország

399 Ft

doboz

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

399 Ft

doboz

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

449 Ft

doboz

Származási hely:Magyarország

399 Ft

doboz

Származási hely:Magyarország

2690 Ft

897 Ft /liter

doboz

Származási hely:Magyarország

3790 Ft

1263 Ft /liter

doboz

Származási hely:Magyarország

399 Ft

doboz