
Származási hely: Magyarország
Prémium libamáj mousse aszalt vörösáfonyával 70 g
4730 Ft
doboz
doboz
A Brunch Time! Trend Selection termékcsaládunk tagja, ez a kis „desszert”. A kellemesen édes ízvilág kiválóan harmonizál a libamájjal, lassan búcsúzik, és cseppnyi fahéjjal cseng le. Az aszalt vörösáfonya (Viblance) különlegessége, hogy nem cukrozott, az édes ízvilágát egy kiváló minőségű almasűrítménynek köszönheti. Krémes, kellemesen édes, kenhető. Állatvédelmi előírásoknak megfelelő töméses hízlalásból előállított termék. Hőkezeléssel tartósítva, sterilizált termék.
További elérhető változatok: natúr, gesztenyemézes.
Felhasználás: Egy általános hétköznapot is képes ünneppé varázsolni, hiszen a libamáj teljes karaktere mutatkozik meg, köszönhető ez a Royal Paté Technology kíméletes eljárásának. Szendvicsekhez, salátához, töltelékként, friss kenyérrel, aszalt gyümölcsökkel, vagy hidegtálakon is tálalhatod.
Tárolás: Szobahőmérsékleten tartva 2 évig őrzi meg frissességét, de fogyasztás előtt 3-4 óra hűtés javasolt a tökéletes ízvilág, és állag elérése érdekében.
Hozzátáplálás: 2-3 éves kor körül ajánlják. Gazdag A-vitaminban, vasban és zsírokban, de az ilyen típusú ételt célszerű először mértékkel és fokozatosan bevezetni.
hízott libamáj (60%), hízott libamell (25%), vörösáfonya (6,7%), méz (6,7%), étkezési só, bors.
100 g
1489 kJ/362 Kcal
40,2 g
15,7 g
12,4 g
10,5 g
8,5 g
0,5 g