Sült céklás krém fermentált babból készült vegán majonézzel és bab joghurttal. A cékla-kakukkfű párosában sosem fogunk csalódni, ráadásként némi almaszósz is segít az ízkavalkád harmonizálásában.
A cékla színét adó betacianin pigment antioxidáns hatású, védi az artériák falát, ezáltal csökkenti a szívbetegségek kialakulását.
A, B és C-vitaminban gazdag, igazi vitaminbomba!
Magas kálium, magnézium tartalma fokozza az állóképességet.
A benne található sok vas segít a fáradtságérzet leküzdésében,
a folsav pedig hozzájárul a szövetek egészséges növekedéséhez.
Utóbbiak miatt különösen ajánlott kismamáknak is.
Gyökérzöldség lévén magas nitrát tartalommal büszkélkedhet,
ami segíti az agy vérellátását, fokozza a sport teljesítményt.
Orosz céklakrém - 220 g
1 db
2990 Ft
Részletek
származási hely: Magyarország
Összetevők
Összetevők: cékla, fehérbab, napraforgómag, alma, pirított szezámmag, almaecet, datolya, mustár (ivóvíz, mustármag, ételecet, só), kesudió, köles, fűszerek, parajdi só, fekete só
Átlagos tápérték
100g
Energia
1125 kJ/269 kcal
Zsír
17,1g
- melyből telített zsírsavak
1,7g
Szénhidrát
16,8g
- melyből cukrok
7,3g
Fehérje
10,3g
Só
0,9g
Rostok
6,5g