Hamarosan...

Származási hely: Magyarország

Salátázó - Mikrozöld ültetőcsomag (salátaalap mix/zöld)

2890 Ft

doboz

Ha szeretnél rendszeresen zöld salátákat az étrendedbe illeszteni és fontos, hogy zöldjeid vegyszermentesek és vitamindúsak legyenek, akkor növessz zöldborsó és napraforgó mikrozöldeket az ablakpárkányodon.

Ennek a SALÁTAALAP mix ültetőcsomagnak a segítségével 12-14 nap alatt növeszthetsz magadnak vegyszermentes, vitamindús zöldborsó és napraforgó mikrozöldeket. (2 fajta zöldborsó és napraforgó).

A papírtálcák 100%-ban komposztálhatóak.

Az ültetőcsomag tartalma: 

  • 3 db papír (vízálló, egyszer használható) papírtálca (18cm*13cm) 
  • 3 csomag mikrozöld mag (2 fajta zöldborsó és napraforgó)
  • 3 db kókuszrost tégla,
  • 1 db 100ml-es vízpermetező,
  • lépésről-lépésre növesztési útmutató receptekkel.

Nettó tömeg: 280 g

Salátázó

Bakonyi Orsi

Salátázó

Hajdúböszörmény

Bakonyi Orsi vagyok. Világéletemben szerettem főzni és enni, ma már egy hattagú családnak főzök minden egyes nap.

Több, mint tíz éve kezdett el igazán érdekelni mit, miért, hogyan főzünk, hogyan eszünk. Kezdetektől kísérletező voltam a konyhában, de az étkezéshez fűződő viszonyomban a nagy változást tíz évvel ezelőtti külföldre költözésünk indította el.

Férjemmel és két gyerekünkkel Írországba költöztünk. Más világ, más emberek, más kultúra, más alapanyagok, megtapasztalások, óriási inspirációk.

Folyamatosan készítek, próbálgatok, tesztelek új recepteket (nemcsak salátákat).

Rájöttem, hogy az ételek közül a saláták világa áll legközelebb hozzám, változatos ízeikkel, textúrájukkal izgalmas, ízletes és egészséges világba kalauzolják az embert.

Viszont azt is látom, hogy mennyi csodálatosan finom zöldség és gyümölcs áll rendelkezésünkre Magyarországon, de nem igazán tudjuk, mit is kezdjünk velük. Pedig a lehetőségek tárháza végtelen.

Ezt, a hosszú évek alatt megszerzett elméleti, gyakorlati tudást szeretném átadni neked, hogy te is képes legyél a magad vagy családod étkezését egészségesebbre, ugyanakkkor ízletesebbre, élvezhetőbbre változtatni, akár a saláták segítségével (is).

További termékek a termelőtől