Hamarosan...

Származási hely: Magyarország

Méhes-Mézes - Prémium limonádé szörp 500 ml

2490 Ft

üveg

Közkívánatra elkészült szörpcsaládunk „legfrissebb” tagja.

Ha nyár, ha hőség, ha árnyas teraszon egy meghitt beszélgetés, ha a családdal a nagy cseresznyefa alatti kellemes hűsölés, akkor limonádé. Ezt gondoljuk mi is és vásárlóink is. Miért ne lehetne ezt a páratlanul finom, üdítő finomságot üvegbe zárni, a megszokott Méhes-Mézes minőségben. Nem kell hozzá más, csak a színtiszta természet, válogatott, minőségi alapanyagok, gondos kezek munkája, és sok-sok szeretet, na meg egy cseppnyi méz.

Szerintünk még nagyszüleinknek is ízlene.

Kínáljuk limonádé szörpünket a természetben föllelhető citrom– és lime értékes és egészséges összetevőivel és az elmaradhatatlan méz jótékony hatásával, fogyassza szeretettel!

Ne feledje, a limonádé szörp jégkockával, citromkarikával, citromfű levelével ízesítve még frissebb, és hűsítőbb, már csak a jó hangulat és a nevetés kell hozzá!

Egészségére!

Összetevők: cukor, citromlé 30% (sűrítményből), limelé 12% (sűrítményből), méz 2%, étkezési sav: citromsav, természetes aroma.

Átlagos tápérték::

100 g

Energia:

1573 kJ /370 kcal

Zsír:

mentes

- melyből telített zsírsavak:

mentes

Szénhidrát:

89 g

- melyből cukrok:

84 g

Fehérje:

mentes

Só:

mentes

Méhes-Mézes gyümölcs és gyógynövény

Ondok Tamás

Méhes-Mézes gyümölcs és gyógynövény

Szár

Cégünk társasági formában működő családi vállalkozás. Zöldmezős beruházás keretében megépülő, uniós elvárásoknak is megfelelő korszerű élelmiszer üzemben gyártjuk termékeinket a fejér-megyei Szár településen. Üzemünk vízellátását az alattunk 200 méter mélyen meghúzódó karsztvíz biztosítja, így a büszkeségünk, a „szári víz” is eljut a vevőinkhez.

Termékcsaládunk kialakításánál célul tűztük ki, hogy visszahozzuk a gasztronómiába a ma már csak
emlékeinkben élő hagyományőrző, minőségi, magyar, jóízű szörpöket, illatos fűszereket, ízletes  lekvárokat, mézeket.

Termékeinknél elengedhetetlen számunkra a természetes összetevők, a minőségi alapanyagok, a hagyományőrzés, az egyedülálló választék.

További termékek a termelőtől

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

3790 Ft

7580 Ft /liter

üveg

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

2490 Ft

4980 Ft /liter

üveg