Származási hely: Magyarország
Kacsamell - kb. 2*300 g
3015 Ft
csomag
A kacsamell, mint "fejedelmi hús" szerepel a gasztronómiában. Nemcsak Márton napokor kíváló ünnepi étek, hanem a hétköznapokban is megkoronázhat egy hosszú hetet vagy egy romantikus vacsora menüjét, de baráti összejövetelekkor is kíváló választás. A kacsamell elkészítése esetén is az igazán fontos, hogy jó minőségű hússal dolgozzunk és figyeljünk, hogy ne száradjon ki a hús.
Elkészítési javaslat: hasonlóan a kacsacombhoz a legegyszerűbb fűszerezés a legtökéletesebb só és bors. Itt is érvényesül, hogy ha időd engedi egy nappal a sütés előtt fűszerezd be a húst. A sűtés terén javasoljuk, hogy píritsd meg minden oldalát majd tedd sűtőbe és alacsony hőfokon süsd a tökéletes eredményért. Válasz webshopunkból mellé rozmaringot, fokhagymat. Köretként magyar rizst, édesburgonyát. Kísérőként pedig javaslunk egy jó minőségű bort, pálinkát. A hús mellé pedig gyümölcsös lekvárt vagy chutney-t.
Nettó tömeg: kb. 2*300 g