Származási hely: Magyarország

Royal Paté - Prémium libamáj mousse gesztenyemézzel 70 g

3989 Ft

doboz

doboz

A Brunch Time! Trend Selection termékcsaládunk tagja, ez a kis csoda. Csoda, mert amelett, hogy a prémium minőségű magyar szelídgesztenye, mennyi jótékony hatással bír a szervezetre, rendkívül markáns, karakteres, és különleges.

Krémes, kellemes, kenhető, mézes.

Egy általános hétköznapot is képes ünneppé varázsolni, hiszen a libamáj teljes karaktere megmutatkozik, köszönhető ez a Royal Paté Technology kíméletes eljárásának…

Libamáj tartalom: 60%, melyet a libahússal varázsolunk még kenhetőbbé, még „bruncholósabbá”, és a gesztenyemézzel tesszük különlegessé.

 

Az élelmiszerkultúra fejlődésének eleget téve, üveges, visszazárható termékek

Állatvédelmi előírásoknak megfelelő töméses hízlalásból előállított termék.

Nettó tömeg: 70 g

hízott libamáj (60%), hízott libamell (33%), méz (6.7%) étkezési só, bors. 

Royal Paté

Falucskai Mónika

Royal Paté

Hét

A hízott libamájpástétom eredetével ellentétben, a mi sztorink nem nyúlik vissza több száz, de még csak több évtizedre sem.

Adott egy egészséges táplálkozás párti feleség, és egy innováció mániás férj. 6évvel ezelőtt, egy közös gondolat körvonalazódott bennünk. Rajongunk a minőségi élelmiszerekért, de semmi esetre sem tennénk egy Ferrariba bicikli kormányt...

Elhatároztuk hát, hogy csakis “tiszta”, mindenféle adalékanyagtól, tartósítószertől mentes terméket rakunk az asztalra, amit mi magunknak is, és a gyermekünknek is nyugodt szívvel adunk oda. 
Az egyik nagy kedvencünkre, a luxus szimbólumként is emlegetett hízott libamáj pástétomra esett a választásunk.
A kitartásunk célba ért, büszkén mondhatjuk, hogy Európában egyedülálló terméket készítünk, hiszen minden Hízott Libamáj Pástétomunk tartósítószer-mentes, adalékmentes, és hűtést sem igényel.

És akkor mivel tartósítunk? Az innováció mániás férj gondolkodásának köszönhetően nem a termékhez „adtunk” pluszban valamit, ami tartósít, hanem a technológia újításán gondolkodtunk. Végeredményképp, egy speciális hőkezeléssel, és speciális technikával tartósítunk.   


Minden egyes termékünk külön-külön kap óriási odafigyelést, gondoskodást, hisz a rajongás az rajongás...
és mi érdemelne meg több, a rajongást megfűszerező tiszteletet, mint az étel, amit elfogyasztunk, kompromisszumok, és mesterségek anyagok nélkül, tisztán...

További termékek a termelőtől

Származási hely:Magyarország

5490 Ft

78429 Ft /kilogramm

doboz

Származási hely:Magyarország

4590 Ft

65571 Ft /kilogramm

db

Származási hely:Magyarország

4590 Ft

65571 Ft /kilogramm

db

Származási hely:Magyarország

3989 Ft

56986 Ft /kilogramm

doboz

Származási hely:Magyarország

5490 Ft

78429 Ft /kilogramm

doboz

Származási hely:Magyarország

3989 Ft

56986 Ft /kilogramm

doboz