Hamarosan...

Származási hely: Magyarország

Gourmet & Delicious - Drakula csókja habanero chili szósz 280 ml

2390 Ft

üveg

A Drakula Csókja chutney egy különleges mézes fokhagymás szósz azok számára, akik adalékmentesen szeretnének szezámmagos pikáns csirkét enni, akár otthon elkészítve.

Miért ilyen közkedvelt Erikáék chutney-ja?

A Drakula csókja chutneyt akkor találták ki Erikákék, amikor családjukon belül is kiderült rengeteg az  ételallergia az adalékoktól kezdve a szóján át az ízfokozókig. Ez egy kínai ételeket imádónak elég nagy törés és elkezdtek kísérletezni. Azóta ez lett az a termékük, amit előszeretettel használnak libához, kacsához, grillezett húsokhoz, grillezett sárgarépához is kenceként vagy mártogatóként. Szuper kacsareceptet is lehet vele alkotni ünnepi alkalmakra.

Milyen az ízvilága?

A nevével ellentéten nem durván erős! Egy közepes erősségű chutney, vagyis édesen savanykásan csípős kategóriába tartozik, az un. “mindenre nyomkodós” szószaik között. A nevét onnan kapta, hogy édes, mint a csók, fokhagymás Drakula ellen és közben harmónikus.

Felbontás után hűtve tárolandó!

Nettó tömeg: 280 ml

kápia paprika, fokhagyma, méz, Habanero chili, madárchili paprika

Gourmet & Delicious

Varga Szabolcs

Gourmet & Delicious

Tabdi

Varga Szabolcs kistermelő vagyok. Pár éve, feleséggemmel leköltöztünk vidékre, és elkezdtünk gazdálkodni. Jelenleg közel fél hektáron működünk, mely folyamatosan bővül. Elsősorban szabadföldön termesztünk, és állatokat tartunk szem előtt tartva a biodinamikus gazdálkodás alappilléreit. Nem vagyunk hivatalosan biogazdaság, de gazdaságunk vegyszermentesen a bio növényvédelem és táplálás szabályai szerint működik. 

Ebből a cikkből többet megtudhatsz Erikáról és Szabolcsról: https://sokszinuvidek.24.hu/eletmod/2019/03/11/kertportal-manufaktura-ujrakezdes/?fbclid=IwAR3WQ4DzH8NMG9Q60a0rEowlicbQLE6W_iBRK8M_4iZ9r5DUXLlSUewaabo

 

További termékek a termelőtől

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

2590 Ft

9250 Ft /liter

db

gluténmentes
Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

1990 Ft

6338 Ft /liter

üveg

gluténmentes
Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

2590 Ft

9250 Ft /liter

db

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

2390 Ft

26556 Ft /liter

üveg

Összes megjelenítése

Kapcsolódó receptjeink