Származási hely: Magyarország

Fabric - Forró csokoládé 36,5%-os fehércsokoládéból 100 g

3990 Ft

doboz

doboz

Csodálatos csomagolásban, csodálatos beltartalom. Fehér csokoládés forró csokoládé, egy hideg napon nincs is jobb, mint hazaérve egy jó forró fürdő után egy bögre forró csokoládével be kuckózni egy jó film elé. 

Elkészítési javaslat Vikitól: Az ideális arány 35 g csoki 150 ml tej. Ha van valakinek tejhabosítója, akkor mjndent dobjon bele hidegen és szuper lesz. Ha nincs, akkor egy pici forró vízben keverje el a csokit, hogy krémes legyen, majd öntse fel 1,5 dl forró tejjel és keverje el. Úgy a legfinomabb, ha tudja habosítani, de ha nem, akkor is finom:-).

Nettó tömeg: 100 g

cukor, kakaóvaj, tejpor, szójalecitin, vanília

Nyomokban glutént, szezámot és dióféléket tartalmazhat!

Fabric Csokoládémanufaktúra

Szeleczky-Takács Viktória

Fabric Csokoládémanufaktúra

Budapest

A FABRIC Csokoládé budapesti kézműves családi manufaktúra.

A gasztronómiát a formatervezéssel ötvözve készülnek egyedi tábláik, trüffeleik, bonbonjaik. Hisznek, a személyes kapcsolat fontosságában, az egyedi kérések megvalósításában és a csoki hangulatjavító értékében…és persze szenvedélyes fogyasztásában.

Amiben viszont nem hisznek, az a mesterséges ízfokozók, adalékanyagok. Nincs olyan FABRIC tábla, amihez aromát, színezéket vagy bármilyen más nem természetes ízesítést használnának.

A csokoládé készítés a szenvedélyük, mindennél fontosabb nekik ezt átadják a tábláikon keresztül. Egy sikeresebb csoki sok-sok újabb csokitáblát inspirál, ez a körforgás tarja mozgásban a FABRIC kreatív ötletgyárát.

További termékek a termelőtől