Származási hely: Magyarország

Csinta Chocolate Thins Meggy 5db-os - 5*40 g

2890 Ft

doboz

doboz

Élvezd a roppanós csokoládé és a fanyar meggy izgalmas találkozását! A Csinta Chocolate Thins termékek az osztrák Harrer cukrászdinasztia soproni csokoládéműhelyével való együttműködésből születtek.

A Harrer Csokoládék és a Csinták készítése során is elsődleges, a természetes alapanyagok használata és a gondos figyelem az elkészítés során. Ez a minőség iránti szeretet és elköteleződés az íz és textúrák találkozásában jelenik meg.A 62%-os Bean-To-Bar csokoládé, gondosan válogatott és a gyümölcsök ízvilágával harmonizáló kakaóbabból készült.  Az elsőre roppanós vékony csokoládé réteg és a hajlékony gyümölcslap kontrasztja az egybeolvadó ízek és textúrák élményével teszi páratlanná a Csinta Chocolate Thins termékeket! A kis kártyákon található idézetek segítségével, miközben élvezzük a szánkban olvadó csokoládét összekapcsolódhatunk magunkban azokkal az értékekkel amik a boldogságra és tudatosságra emlékeztetnek bennünket. 

Nettó tömeg: 5*40 g

65% étcsokoládé (kakaóbab (Tanzánia), cukor, kakaóvaj, napraforgó lecitin (emulgálószer)) alma, meggy.

145g meggy/ 100g-termékben Kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 62%.

Nyomokban dióféléket és magvakat is tartalmazhat.
Átlagos tápérték::

100 g

Energia:

1848 kJ/441 kcal

Zsír:

21,8 g

- melyből telített zsírsavak:

11 g

Szénhidrát:

52 g

- melyből cukrok:

51 g

Fehérje:

7 g

Só:

0,0 g

Csinta/Redő Péter

Redő Péter

Csinta/Redő Péter

Pomáz

Hogyan született az "Őscsinta"?

Sok-sok évvel ezelőtt a nyers ételek felfedezése során egy napon szilvából készítettünk egy óriási lepényt. Csak szilva, semmi más. Türelmesen vártunk, amíg a gyümölcs megszáradt, összeállt, s így megszületett az “ŐsCsinta”.

Kik vagyunk Mi?

A Csintát mindig is egy csapat készítette és készíti ma is. Eleinte ez a csapat kicsi volt Eszter és Péter. Aztán beszálltak a csapatba Luca és Lilla (a lányaink) mint főkostolók és főkritikusok. Később sok kreatív barátunk és ismerősünk, ötletekkel, támogatással, grafikaval, fotóval, videóval. Lett új műhelyünk, megbízható kollégáink a gyártásban. Aztán Attila, régi drukker egy Csinta fogyasztó családból. Legfőbb csapat tagjaink a Csinta rajongók, mert visszajelzéseik inspirálnak bennünket és segítenek meglátni az irányt, amerre menjünk.

Mi inspirált?

 

Inspiráltak az első rajongók. Természetesen főképp a gyerekek. Öröm volt nézni, hogy milyen “élő” étellé válik a kezükben a szárított gyümölcslap. És ők igazolták vissza, hogy a Csinta jó név ennek a csodásan változatos valaminek.
 
 

További termékek a termelőtől