

Származási hely: Magyarország
Bio marha- mangalica csemege vékonykolbász kb. 250-300 g
4038 Ft
db
db
A mangalica zsírjának köszönhetően a kolbász rendkívül szaftos, míg a marhahús erősebb, karakteresebb ízt ad neki. A kolbász fűszerezése enyhe, hogy kiemelje a hús természetes ízét, és a hagyományos, lassú érlelési folyamat során teljesedik ki. Mivel bio alapanyagokból készül, mentes a mesterséges adalékanyagoktól és tartósítószerektől. 100 g késztermék 148 g hús felhasználásával készül.
Felhasználás: Tálalhatod hidegtálakon, eheted friss pékáruval (pl. baguette vagy kovászos kenyér), felkockázva teheted tészta ételekre vagy salátába is. Ha főzni szeretnéd, akkor ajánljuk töltött paprikába, pörköltbe, vagy lencse főzelékbe.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen. A legjobb, ha a hűtőben tartod.
Hozzátáplálás: 3-4 éves kortól lehet bevezetni a gyermekek étrendjébe, de csak kis mennyiségben, alkalmanként, figyelve a só- és zsírtartalomra, valamint a fűszerességre.
bio marha hús, bio mangalica hús, só 2,6 %, bio sózott fokhagyma (bio fokhagyma 70 %, só 30 %), bio fűszerpaprika 1,3 %, bio feketebors
100 g
1547 kJ / 373 kcal
29 g
14 g
16 g
25 g
3 g