Tagyon
Akkor még romos présház állt a hegyoldalban, kevesebb volt a szőlő, kevesebb volt a bor, kevesebb volt a vendég. Az évek alatt lassan minden nagyobb, szebb újabb és profibb lett. Felújítottuk a présházat, pincét építettünk, szőlőt telepítettünk, tartályokat, hordót vásároltunk, kemencét építettünk, kis kertet ültettünk. Egyre több programot szerveztünk magunknak, barátainknak és vendégeinknek. Évről évre többen hozták el hozzánk családjaikat vagy tartották nálunk esküvőjüket vagy céges csapatépítőjüket. Mára sokan látogatnak el hozzánk és érzik azt, amit mi is.
REMÉLJÜK, HOGY MINDENKI, AKI ELLÁTOGAT HOZZÁNK, BOLDOGAN TÖLTI EL NÁLUNK AZ IDEJÉT.Ez a gondolatunk mindenre kiterjed, amivel foglalkozunk. Baráti fogadtatás. Kiváló borok. Ételek, melyek nem csak az érzékeinkre, de a lelkünkre is hatnak. Ezen a mesés, 5 hektáros birtokon szőlőt, zöldséget, gyümölcsöt termesztünk, hogy bort és egyéb kézműves termékeket készíthessünk. Hisszük, hogy nálunk Te is annyira megszereted ezt a környéket, mint mi.