Kérdésed van? Hívj minket +36204227555
Következő szállítás(ok):2023. 12. 05.(kedd),
2023. 12. 06.(szerda), 2023. 12. 08.(péntek),
2023. 12. 09.(szombat)
keresés profil info telefon
irsz.:
Következő szállítás(ok):2023. 12. 05.(kedd), 2023. 12. 06.(szerda), 2023. 12. 08.(péntek), 2023. 12. 09.(szombat)
  • bio
  • cukormentes
  • Díjnyertes
  • Fenntartható csomagolás
  • gluténmentes
  • Hozzátáplálás
  • Karácsony
  • laktózmentes
  • paleo
  • vegán
  • vegyszermentes
  • akciós
  • új
Újszilvás

Történetünk a 70-es évekre nyúlik vissza, amikor is Tóth László, a Szilváshús Kft. alapítója hentes és mészáros vizsgát tett. A fiatal iparos Újszilváson vette át, a helyi nyugalmazott hentestől az öreg vágó helyet, és a mellette lévő húsboltot. Az évek alatt beilleszkedett a kicsi falu közösségébe és épített egy saját tulajdonú vágóhidat, feldolgozó résszel és húsbolttal. A családi vállalkozásból induló cég mára egy 1450 m2-es birodalommá nőtte ki magát, és a folyamatos korszerűsítéseknek köszönhetően uniós engedéllyel is rendelkezik, amely szarvasmarha-, juh-, és sertésvágó, sertésbél feldolgozó, emlőshús daraboló, vadfeldolgozó, húskészítmény előállító, és zsírsütő üzem működését engedélyezi.

A mai napig családiasan működő cég 45 helyi - és a térségben élő munkavállalót alkalmaz.

A magas minőség érdekében családunk és kollégáink kezén keresztül történik az élőállat felvásárlás, a vágás, a húsfeldolgozás és a forgalmazás.

Kizárólag magyarországi termelőktől felvásárolt heti 200 db sertés, 5 db szarvasmarha, mangalica sertés, valamint lőtt vad feldolgozásával ugyan kisüzemnek felelünk meg, de készítményeink hagyományos és házias ízvilágával folyamatosan tudjuk tartani a minőséget. A kolbász és szalámi különlegességeinket hagyományos érleléssel és természetes fűszerek felhasználásával, saját receptúra alapján készítjük.

2009 decemberében a Szilvási Vadász és Vadas szalámi, valamint a Mangalica-Szarvas füstölt kolbász Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy elismerésében részesült.

2010 augusztusában vad kategóriában a szarvas húsból készült Vadász szalámi világbajnoki címet nyert.

Ezen díjak hatására országos ismertségre tett szert a Szilváshús Kft.

Weboldal:
Termékeink
Őz szalámi (vákuum csom.) - 500 g Vadas szalámi (vákuum csom.) - 500 g Debreceni - 0,4 kg - vákuum csom. (2 pár) Vödrös sertészsír - 1 kg Ízesített tepertőkrém - 250 g Angol szalonna (vákuum csom.) - 250 g Mangalica füstölt szalonna (vákuum csom.) - 30-35 dkg Vödrös mangalica zsír - 1kg Csécsi szalonna (vákuum csom.) - 18-21 dkg Paprikás vaddisznó szalámi (vákuum csom.) - 500 g Párizsi (vákuum csom.) - 210 - 230 g Kenőmájas - 20 dkg Füstölt főzőkolbász pár (vákuum csom.) - 370-395 g Paraszt kolbász pár (vákuum csom.) - kb. 300 g Mangalica-szarvas füstölt kolbász pár (vákuum csom.) - 200 g Mangalica szalámi (vákuum csom.)- 450-500 g Szarvas füstölt kolbász pár (vákuum csom) - 500 g Juhbeles virsli (vákuum csom.) - 13-18 dkg Lángolt karaj (vákum csom.)  - 25-33 dkg Füstölt főtt tarja (vákuum csom.) - 250-260 g Vaddisznó szalámi  (vákuum csom.) - 390 g Szürkemarha szajmóka szalámi (vákuum csom.) - 600 g Cserkész füstölt kolbász pár (vákuum csom.) - 100 g Erdélyi szalonna (vákuum csom.) - 35-45 dkg