Farm Tojás Kft

Sebestyén Tibor

Farm Tojás Kft

Győr

Biolla Kft. (Farm Tojás Csoport tagja) küldetésének tekinti a Föld, a környezet és az egészség védelmét. Az általuk alkalmazott módszerek a természet törvényeivel mindenkor harmonizálnak, elutasítanak minden természetet pusztító eljárást.

Ezeknek a gondolatoknak a jegyében termelik a bio tojást. Legfőbb jellemzője, hogy ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék, mely az Európai Unió biológiai tojástermelésre vonatkozó előírásainak teljes mértékben megfelel. A tyúkokat nem zárják ketrecbe – így is csökkentve mozgásterüket - hanem az istálló területén, valamint az istállókat mindkét oldalról körülvevő szép zöld füves legelőkön, szabadon mozoghatnak. Az állatok sem kémiai (vegyszer, adalékanyag, színezék), sem biológiai (állati fehérje), sem szintetikus anyagot tartalmazó takarmányt nem fogyasztanak, és nem részesülnek antibiotikumos kezelésekben sem.

Az egészségvédelemben legfontosabbnak a megelőzést tartják. A tyúkok naponta kijárnak a füves legelőkre (4 m2/egyed), zöldet fogyasztanak, szabadon kapirgálnak. A tágas istállókban pedig a fészkekben lévő tiszta alomra tojják tojásaikat. A legelők állatokra gyakorolt optimális hatását egy speciális fűmagkeverék és lucerna alkalmazásával, állandó rotációval és szükség szerint öntözéssel, nyírással érik el.

További termékek a termelőtől

bio
Származási hely:Magyarország

849 Ft

doboz