Származási hely: Magyarország

Zombori - Szabadtartású tojás M méret 10 db

1390 Ft

doboz

doboz

Mátra szívéből érkezik Zombori András családjától a szabadtartású tojás. 2020 októberében kezdtek el szabadtartással foglalkozni Karácsodon. Egy 1 hektáros földterületen, fákkal övezve nevelkednek a tyúkok szabadtartásban. Takarmányuk természetes összetevőkből áll így nem tartalmazz semmilyen mesterséges adalékot. A tojásokat kisebbik lányával és feleségével kézzel gyűjtik be és látják el a szükséges pecséttel.

Vegyes méretű tojások (M/L méretű).

Egy dobozban 10 db található.

Felhasználási javaslat: főzve, sűtve, buggyantva, sütési alapanyagként.

Hozzátáplálási javaslat: 6-8 hónaposkortól javasoljuk babádnak adni. Mindenképp figyelj oda, hogy fertőtlenítsd a tojás héját és ne legyen rajta semmilyen sérülés. Főzzve ajánljuk bevezetni  - előszőr egy kis falattal kezd és figyeld, hogy van-e bármiféle allergiás reakció. 

Tárolási javaslat: nem kell hűtőbe tenned a tojást, hisz a boltok polcain sem ott találod. Szobahőmérsékleten eláll, ha feltöröd akkor viszont 24 órád van hűtőben tárolva felhasználnod. Fagyasztóban, ha sérülésmentes a tojás 1 évig is eláll.

Tegyünk együtt a zöldebb jövőért a tojás dobozát visszaküldheted következő rendelésedkor és Mi visszajutattjuk a termelőnek, hogy újrahasznosuljon.

Zombori András  Szabadtartású Gazdaság

Zombori András

Zombori András Szabadtartású Gazdaság

Nagyfüged

Zombori Andrástól érkezik Nagyfügedről a friss szabadtartású tojás. Családi gazdálkodásában  napraforgóval, búzával, szezonális zölddel eteti a kapirgálóit.

A tojások saját bélyegzővel, csomagolva a megfelelő adatok feltüntetésével a hatósági előírásoknak megfelelően kerülnek a fogyasztókhoz.

További termékek a termelőtől