
Származási hely: Magyarország
Vinete erdélyi padlizsánkrém 190 g
1420 Ft
üveg
üveg
Erdélyi receptúra alapján készíti Ági. A padlizsánkrém egy hagyományos erdélyi étel, amelyet grillezett/sült padlizsánból készítenek. Először pépesítik, majd fokhagymával, vöröshagymával, olajjal, mustárral, ecettel, fűszerekkel és sóval ízesítik.
Felhasználás: Krémes állaga és füstös íze jól passzol pirítóshoz. Használhatjuk mártogatósnak, kenhetjük pitába, tortillába, szendvicsre, sőt, köretnek is finom.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Hozzátáplálás: 1-1,5 éves kortól javasoljuk. Ebben a korban a gyermekek már képesek kezelni a püréket, krémeket, és elkezdhetik megismerni az új ízeket.
sült padlizsán (72%) vöröshagyma (14%), napraforgó olaj,fokhagyma, biológiai erjesztésű ecet, Gharuved fitness mustár, só, fűszerek.
100 g termékben
123.6 kcal
8,3 g
0,8 g
8,5 g
1 g
2,2 g
1,1 g