paleo
vegán

Származási hely: Magyarország

UKKO - Fogyasztó teakeverék 150 g

3690 Ft

db

db

Az UKKO Fogyasztó Teakeverék egy 100% natúr, biztonságosan fogyasztható és finom gyógynövénykeverék, amivel Te is megtapasztalhetod az eredményes és tartós fogyás élményét, helyrerakhatod az emésztésed és megerősítheted az immunrendszeredet, hogy teljesebb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életet élhess.
Az UKKO Fogyasztó Teakeverék élelmiszer készítmény, alkalmazása nem helyettesíti, az egészséges és változatos étrendet, a rendszeres testmozgást, vagy a szükséges orvosi kezelést!

A teakeverék bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén a tea fogyasztása nem javasolt, illetve ha rendszeresen gyógyszereket szedsz, vagy tartós gyógykezelésre szorulsz, konzultálj orvosoddal, gyógyszerészeddel, mielőtt megrendeled. Hatása a gyógynövény összetevőkhöz kapcsolódó szakirodalomban fellelhető kutatási eredményeken és népgyógyászati tapasztalatokon alapul.


Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Elkészítés előtt felrázandó!

Mate tea, zöld tea, fahéj, gyömbér, kapor, koriander, fodormenta.

UKKO Hungária Zrt.

UKKO Hungária Zrt.

Családi vállalkozásukat azzal a céllal álmodták meg 10 évvel ezelőtt, hogy natúr teakeverékeikkel egészséget, testi-lelki harmóniát és egy csipetnyi szeretetet csempésszenek a vásárlóik életébe.
A kezdetektől fogva bíznak az emberi tudásban és hiszünk a természet bölcsességében. Termékeiket a hagyományok figyelembevételével, ám a legújabb kutatási eredményeket is felhasználva állítják elő.


Alapvető célként kitűzték maguk elé, hogy aromák, szinezékek és egyéb adalékanyagok hozzáadása nélkül készítsék termékeiket, hogy teáik és krémjeik valóban fogyasztóik egészségét szolgálják. Elkötelezettek amellett, hogy termékeik széles körben felhasználhatóak legyenek, ezért kizárólag biztonságos, alacsony kockázattal rendelkező növényeket használnak. Sokkal inkább a hatóanyagok között fellépő szinergiahatásra építenek, mint az egyes növények magas hatóanyag-tartalmára. Sikereik titka a gyógynövények iránti tiszteletben, a felhasznált alapanyagok minőségében, a gondos válogatásban és a saját receptúra alapján készült termékek eredményességében rejlik. Ez a siker vásárlóikkal közös sikerük, akik éppen úgy hisznek az anyatermészet csodálatos gyógynövényeiben, ahogy ő maguk. Azonban nemcsak azért szeretik az UKKO teakeverékeket, mert működnek, hanem azért is, mert ízük, illatuk és megjelenésük is kellemes. Bennük van minden tudásuk, hitük és rajongásuk, hiszen csak így lehet az UKKO is igazán szerethető - olyan, amilyennek az elején megálmodták.
Élvezeti teáik nem csak színt visznek a szürke hétköznapokba, de igazán egészséges alternatívát nyújtanak a megfelelő mennyiségű folyadékpótlásra. Segítségükkel megállhatsz egy pillanatra a nagy rohanásban, és megengedheted magadnak, hogy a lelked utolérjen.

További termékek a termelőtől

paleo
vegán
Származási hely:Magyarország

3690 Ft

24600 Ft /kilogramm

db

paleo
vegán
Származási hely:Magyarország

3690 Ft

46125 Ft /kilogramm

db

paleo
vegán
Származási hely:Magyarország

3690 Ft

18450 Ft /kilogramm

db

-20%

vegán
Származási hely:Magyarország

4990 Ft

3992 Ft

26613 Ft /liter

db

paleo
vegán
Származási hely:Magyarország

3690 Ft

26357 Ft /kilogramm

db