Származási hely: Magyarország

Szarvas füstölt pároskolbász kb. 400-420 g

4545 Ft

pár

pár

Szarvas húsból és sertés szalonnából készült , csípős, paprikás füstölt kolbász. A textúrája sűrű és rugalmas, miközben a hús fajtájának köszönhetően finomabb, mégis karakteres ízű. Nitrites pácsót tartalmaz.
 
Felhasználás: Hidegtálakhoz, szendvicsekbe, pizzára téve, vagy grillezve ajánljuk. Felkockázva tésztaételekhez is adhatjuk, illetve rakott ételekbe is nagyon finom, mint a rakott káposzta és a rakott krumpli.
 
Tárolás: 0°C és +20°C között ajánlott. Minőségét 60 napig megőrzi.
 
Hozzátáplálás: 3-4 éves kor körül, kis mennyiségben és fokozatosan javasolt.
Átlagos tápérték::

100 g

Energia:

1738 kJ/ 415 kcal

Zsír:

34,9 g

- melyből telített zsírsavak:

14,7 g

Szénhidrát:

1,7 g

- melyből cukrok:

<0,2 g

Fehérje:

19,5 g

Só:

2,6 g

Szilváshús Sztankovics László

Sztankovics László

Szilváshús Sztankovics László

Újszilvás

Történetünk a 70-es évekre nyúlik vissza, amikor is Tóth László, a Szilváshús Kft. alapítója hentes és mészáros vizsgát tett. A fiatal iparos Újszilváson vette át, a helyi nyugalmazott hentestől az öreg vágó helyet, és a mellette lévő húsboltot. Az évek alatt beilleszkedett a kicsi falu közösségébe és épített egy saját tulajdonú vágóhidat, feldolgozó résszel és húsbolttal. A családi vállalkozásból induló cég mára egy 1450 m2-es birodalommá nőtte ki magát, és a folyamatos korszerűsítéseknek köszönhetően uniós engedéllyel is rendelkezik, amely szarvasmarha-, juh-, és sertésvágó, sertésbél feldolgozó, emlőshús daraboló, vadfeldolgozó, húskészítmény előállító, és zsírsütő üzem működését engedélyezi.

A mai napig családiasan működő cég 45 helyi - és a térségben élő munkavállalót alkalmaz.

A magas minőség érdekében családunk és kollégáink kezén keresztül történik az élőállat felvásárlás, a vágás, a húsfeldolgozás és a forgalmazás.

Kizárólag magyarországi termelőktől felvásárolt heti 200 db sertés, 5 db szarvasmarha, mangalica sertés, valamint lőtt vad feldolgozásával ugyan kisüzemnek felelünk meg, de készítményeink hagyományos és házias ízvilágával folyamatosan tudjuk tartani a minőséget. A kolbász és szalámi különlegességeinket hagyományos érleléssel és természetes fűszerek felhasználásával, saját receptúra alapján készítjük.

2009 decemberében a Szilvási Vadász és Vadas szalámi, valamint a Mangalica-Szarvas füstölt kolbász Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy elismerésében részesült.

2010 augusztusában vad kategóriában a szarvas húsból készült Vadász szalámi világbajnoki címet nyert.

Ezen díjak hatására országos ismertségre tett szert a Szilváshús Kft.

További termékek a termelőtől

Származási hely:Magyarország

5095 Ft

10190 Ft /kg

rúd

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

1810 Ft

6962 Ft /kg

db

Származási hely:Magyarország

5095 Ft

12738 Ft /kg

rúd

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

5095 Ft

10190 Ft /kg

rúd

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

2010 Ft

8040 Ft /kg

db

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

975 Ft

4875 Ft /kg

db

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

1189 Ft

5945 Ft /kg

csomag

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

5095 Ft

10190 Ft /kg

rúd

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

1240 Ft

4960 Ft /kg

db

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

840 Ft

4941 Ft /kg

db

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

1590 Ft

7950 Ft /kg

db

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

1150 Ft

4259 Ft /kg

pár

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

1710 Ft

3800 Ft /kg

pár

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

1020 Ft

7846 Ft /kg

db

Származási hely:Magyarország

8130 Ft

16260 Ft /kg

rúd

Származási hely:Magyarország

2705 Ft

2705 Ft /kg

vödör

Származási hely:Magyarország

5595 Ft

5595 Ft /kg

vödör