

Származási hely: Magyarország
Rozmaringos, dijoni mustáros csirkemáj rilette libazsírban 115 g
1940 Ft
db
db
A rilette egy francia eredetű étel, amely egy fajta pástétom. A csirkemájat viszonylag hosszú időn át, alacsony hőmérsékleten főzik zsíradékban, hogy puhává váljon, és az ízek jól összeérjenek. Ezt követően összetörik, és a keveréket zsírral összedolgozva egy kenhető, pasztás állagú ételt készítenek.
Felhasználás: Tálald friss, ropogós bagettel, egyél hozzá salátát vagy savanyúságot. Hidegtálakon vagy piknikeken is kitűnő.
Tárolás: Hűtőben tárold, jól záródó edényben.
Hozzátáplálás: Általában 2-3 éves kortól ajánlott bevezetni a csirkemájat a gyermekek étrendjébe, elővigyázatossággal. A libazsír és a mustár miatt nem minden kisgyerek számára ideális, ezért fontos előtte konzultálni a gyermekorvossal.
100 g
355 g
31 g
2 g
14 g
1 g