

Származási hely: Magyarország
Rozmaringos, dijoni mustáros csirkemáj rilette libazsírban 115 g
1710 Ft
db
db
A francia konyha klasszikusait ötvözi a magyar hagyományokkal. A libazsírban való érlelésnek köszönhetően a rilette krémes állagú és telt ízű, miközben a rozmaring és a dijoni mustár frissítő karaktert ad neki.
Felhasználás: Tálald friss, ropogós bagettel, és kínálj mellé salátát vagy savanyúságot, hogy még inkább kiemeld a rilette ízét.
Tárolás: Hűtőben tárold, jól záródó edényben.
Hozzátáplálás: Általában 2-3 éves kortól ajánlott bevezetni a csirkemájat a gyermekek étrendjébe, elővigyázatossággal. A libazsír és a mustár miatt nem minden kisgyerek számára ideális, ezért fontos előtte konzultálni a gyermekorvossal.
100 g
355 g
31 g
2 g
14 g
1 g