Származási hely: Magyarország

Pecznyik - Bio vöröshagyma

1200 Ft

kg

kg

A vöröshagyma különösen nyersen nagyon tápláló. Sok benne az ásványi só, és többek között még E-, B1-, B2-, C-vitamin és nikotinsav, ezenkívül vas, jód, kálium, kalcium, foszfor, szelén, és cink található benne. A hagyma segíthet megelőzni a koszorúér-betegséget, a trombózist és egy sor a szélütéssel és a keringési elégtelenséggel összefüggő állapotot, mivel fokozott véralvadás esetén gátolja a vérrögképződést. A vöröshagyma enyhítheti a megfázás tüneteit, mivel csökkenti az orrdugulást. 

Hozzátáplálás: Intenzív íze miatt kisebb mennyiségben csempészd bele gyermeked ételeibe. Kezdetben párold vagy főzd meg és turmixold az ételekhez, később 1 éves kor után kisebb mennyiségű olívaolajon meg is piríthatod. Majdnem minden ételhez illik, ami nem gyümölcstartalmú.

Átlagos tápérték::

100 g

Energia:

40 kcal

Zsír:

0,1 g

- melyből telített zsírsavak:

0 g

Szénhidrát:

7,6 g

- melyből cukrok:

4,2 g

Fehérje:

1,1 g

Rostok:

1,7 g

Pecznyik Béla - NG Organic

Pecznyik Béla - NG Organic

Páhi

Az ország egyik legismertebb bio gazdálkodója, aki a Kecskemét melletti Páhi térségben termel főként gyökérzöldségeket. Családi gazdaságukat folyamatosan fejlesztik, jelenleg 14 hektáron termelnek. Főbb termékeik: Bio sárgarépa, bio petrezselyem, bio kápia paprika, bio zeller, bio burgonya, bio sütőtök, bio cékla, bio vöröshagyma, bio lilahagyma

Az év agrárszakembere lett 2022-ben, az év fiatal gazdája kategóriában.

További termékek a termelőtől

Származási hely:Magyarország

1200 Ft

1200 Ft /kilogramm

kg

Származási hely:Magyarország

1450 Ft

1450 Ft /kilogramm

kg

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

2535 Ft

kg