Származási hely: Magyarország

Napvirág - Illatmentes shea vaj 100 g

2949 Ft

db

db

Shea vajunk telített és telítetlen zsírsavakban, A, E és F vitaminban rendkívül gazdag bőrtápláló olaj, mely segíti a bőr regenerálódását. A Közép-Afrikai Ghánában a Karité fa diójából, tradicionális eszközökkel, szorgos kezekkel készített törtfehér színű, jellegzetes illatú vaj. Használatával telt, jóltáplált, selymes bőrt kapunk. A termék mesterséges illatanyagtól, színezéktől, parabénektől mentes.

Összetevők: tiszta, finomítatlan shea vaj

Kifejezetten száraz, igénybevett bőrre ajánluk. Alkalmas kisebb sérülések gyógyítása, felhámképződés serkentésére, a bőrszövetek táplálására, nap káros sugarai elleni védelemre, irritációk  megnyugtatására.

Használata: rendkívül magas zsírtalma miatt kis mennyiség is elegendő egy-egy alkalommal. Helyezz egy kis morzsát bőrödre, mely szobahőmérsékleten kemény, de a bőr melegétől azonnal olvadni kezd. Az elolvadt olajjal kend be a bőrfelületet, hagyd beszívódni.

Nettó tömeg: 100 gr

Napvirág Dermokozmetikum Manufaktúra

Bánhegyiné Kolonics Mariann

Napvirág Dermokozmetikum Manufaktúra

Budapest

A Napvirág Dermokozmetikum Manufaktúra 2013-ban alakult Óbuda peremén, egy családi ház alsó szintjén, azzal a céllal, hogy magas minőségű, kizárólag természetes alapanyagokból készítsünk egészséges kozmetikumokat a tudatos vásárlóknak.

Merész álmunk valósággá vált, mely mára már egyre szélesedő partneri hálózattal rendelkező vállalkozássá nőtte ki magát.

A manufaktúrát ketten, mint testvérpár igazgatjuk, Kolonics Mariann, a gyakorlati tudást adja, ő önti a szappanokat, tökéletesíti a recepteket, új ötletekkel áll elő, és Kolonics Ildikó, pedig a keretet biztosítja, ő foglalkozik olyan világi dolgokkal, mint az alapanyagok beszerzése, a webshop üzemeltetése, az internetes megjelenés, a vásárok, a kiállítások, és szalonok.

Szappanjaink, és dermokozemtikumaink, - mint a fürdősók, és a testvajak -, egytől egyig gondosan összeállított receptek alapján, hagyományos technikával, kézzel készülnek. Számunkra a minőség és a természetesség a legfontosabb, ami garanciát jelent vevőink számára.

Termékfilozófiájuk:

A piacon több féle kozmetikum alapanyag kapható, mi mégis a magasabb, öko, vagy bio minőségű olajokkal dolgozunk, kerüljük a silány, másodosztályú olíva, napraforgó, kókusz olajokat, melyek szűrtek, vagy vegyi úton tisztítottak, hidrogénezettek. Előnyben részesítjük az organikus vajakat, a hidegen sajtolt olajokat.

Ragaszkodunk ahhoz, hogy szappanjaink színezéséhez is csak növényi alapanyagokat használunk, gyógy- és festő növényeket, agyagokat, fűszereket. Valljuk, hogy hazánk, tágabb értelemben pedig a Kárpát-medence kivételes adottságai miatt az itt található alapanyagok különösen gazdagok hatóanyagokban, így számunkra fontos, hogy olyan alapanyagokat használjunk, ha lehetséges, melyek magyar földön születtek.

Szappanjainknak csak enyhe, inkább natúr az illata, hiszen a szappan elsősorban tisztálkodószer, nem pedig illatszer. A szagos szappanokban általában a lúg maró erejének is ellenálló szintetikus vegyületeket, illat- és nem illóolajat alkalmaznak.

Kozmetikumainkban éppen ezért különös figyelmet kapnak az esszenciális olajok, melyeket kizárólag ellenőrzött forrásból szerzünk be, így biztosított, hogy az illóolajok hígítatlanok és hamisítatlanok, nem tartalmaznak még nyomokban sem szintetikus vegyületeket. Mivel ezek valódi illóolajak, a szappan 4-6 hetes érlelése során az elpárolgott vízzel együtt egy részük elillan, így érthető a szappanok diszkrét illata.

A kozmetikumaink teljességgel mentesek a szintetikumoktól, mesterséges színező- és illatanyagoktól, tartósítószerektől, parabénektől, továbbá nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, vagy ásványi olajokat. Vagyis készítményeink 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek.

További termékek a termelőtől

-20%

Származási hely:Magyarország

2549 Ft

2040 Ft

7286 Ft /kilogramm

üveg

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

1290 Ft

14333 Ft /kilogramm

db

Származási hely:Magyarország

1690 Ft

14083 Ft /kilogramm

db

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

3149 Ft

5248 Ft /kilogramm

üveg

Származási hely:Magyarország

1490 Ft

2980 Ft /liter

üveg