Származási hely: Magyarország

Legjava - Natúr almalekvár 300g

1810 Ft

üveg

üveg

Csak alma, néhány csepp frissen facsart citromlével. Hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz. Nagyszerű reggeli pirítósra kenve, desszertként palacsintába, vagy csak magában fogyasztva.

Legjava Manufaktúra, Homokhátság szoc. szöv

Gubik Marianna

Legjava Manufaktúra, Homokhátság szoc. szöv

Bordány

A legjobbaknak a Legjavából

Szociális szövetkezetünk munkatársai olyan helyben megtermelt zöldségeket és gyümölcsöket dolgoznak fel, amelyek Magyarország déli, napsütötte vidékén teremtek és a homokháti gazdák gondossága tette őket ízletessé. A kézzel válogatott zöldségekből és gyümölcsökből olyan egyedi ízvilágú szószokat, krémeket, lekvárokat és chutney-eket készítünk, amelyeket büszkén tehetsz az asztalodra, kiegészítve velük az általad elkészített finom ebédet vagy vacsorát. 

A Homokhátság Szíve Zöldség – és Gyümölcsfelolgozó Szociális Szövetkezet Bordányban, a Homokhátság Szívében működik. Szövetkezetünk 8 fő hátrányos helyzetű munkavállalót foglalkoztat. Fő tevékenységi körünk a zöldség-gyümölcs feldolgozása.

Gyümölcslevek, valamint saját receptúrák alapján többféle chutney gyártására kerül sor az üzemümkben. A szociális szövetkezet célkitűzése a helyi munkanélküliség csökkentésén túl, hogy elsősorban helyi alapanyagból, tartósítószer és adalékanyag-mentesen készüljenek a különlegességek. A helyi gazdáktól felvásárolt kiváló terményekből prémium minőségű kész termékek előállítását célozta meg a menedzsment, amelyek megállják a helyüket akár a nagyvárosok kézműves boltjaiban is.

A szövetkezet gyártja és forgalmazza az egyedi, exkluzív megjelenésű LEGJAVA termékeket, amelyekkel eddig kiállításokon és kézműves vásárokon, piacokon mutatkjoztunk be nagy sikerrel.

További termékek a termelőtől