Származási hely: Magyarország

Lángolt karaj - kb. 130 g

899 Ft

db

db

A lángolt karaj csont nélküli sertés karajból készült, füstölt főtt termék, amely nitrites pácsóval lett ízesítve.
 
Felhasználás: Mivel a burgonyával jó párost alkotnak, így bátran beillesztheted rakott ételekbe, vagy tálalhatod sült/párolt burgonya mellé, miután megsütötted a tepsiben. Ha inkább szendvicshez kívánod, akkor szerintünk próbáld ki mustárral vagy majonézzel, és csemegeuborkával. Tehetsz bele még paradicsomot, salátát, és vinaigrette öntetet.
 
 
Tárolás: Szállítási és tárolási hőmérséklete 0°C és +5°C között.
 
 
Hozzátáplálás: A legjobb, ha először a friss húsokat és a természetes, kevésbé feldolgozott ételeket választod, és a lángolt karajt inkább később, 2-3 éves kor körül vezeted be, ha már elérkezett az idő a füstölt, sózott ételek bevezetésére.
 
 
Minőségét megőrzi: Bontatlan vákuum csomagolásban 16 napig
 
 
Átlagos tápérték::

100 g-ban

Energia:

637 kj / 152 kcal

Zsír:

8 g

- melyből telített zsírsavak:

3,1 g

Szénhidrát:

0,5 g

- melyből cukrok:

0,5 g

Fehérje:

18,4 g

Szilváshús Sztankovics László

Sztankovics László

Szilváshús Sztankovics László

Újszilvás

Történetünk a 70-es évekre nyúlik vissza, amikor is Tóth László, a Szilváshús Kft. alapítója hentes és mészáros vizsgát tett. A fiatal iparos Újszilváson vette át, a helyi nyugalmazott hentestől az öreg vágó helyet, és a mellette lévő húsboltot. Az évek alatt beilleszkedett a kicsi falu közösségébe és épített egy saját tulajdonú vágóhidat, feldolgozó résszel és húsbolttal. A családi vállalkozásból induló cég mára egy 1450 m2-es birodalommá nőtte ki magát, és a folyamatos korszerűsítéseknek köszönhetően uniós engedéllyel is rendelkezik, amely szarvasmarha-, juh-, és sertésvágó, sertésbél feldolgozó, emlőshús daraboló, vadfeldolgozó, húskészítmény előállító, és zsírsütő üzem működését engedélyezi.

A mai napig családiasan működő cég 45 helyi - és a térségben élő munkavállalót alkalmaz.

A magas minőség érdekében családunk és kollégáink kezén keresztül történik az élőállat felvásárlás, a vágás, a húsfeldolgozás és a forgalmazás.

Kizárólag magyarországi termelőktől felvásárolt heti 200 db sertés, 5 db szarvasmarha, mangalica sertés, valamint lőtt vad feldolgozásával ugyan kisüzemnek felelünk meg, de készítményeink hagyományos és házias ízvilágával folyamatosan tudjuk tartani a minőséget. A kolbász és szalámi különlegességeinket hagyományos érleléssel és természetes fűszerek felhasználásával, saját receptúra alapján készítjük.

2009 decemberében a Szilvási Vadász és Vadas szalámi, valamint a Mangalica-Szarvas füstölt kolbász Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy elismerésében részesült.

2010 augusztusában vad kategóriában a szarvas húsból készült Vadász szalámi világbajnoki címet nyert.

Ezen díjak hatására országos ismertségre tett szert a Szilváshús Kft.

További termékek a termelőtől

Származási hely:Magyarország

4890 Ft

4890 Ft /kg

vödör

Származási hely:Magyarország

1599 Ft

6150 Ft /kg

db

Származási hely:Magyarország

4999 Ft

9998 Ft /kg

rúd

Származási hely:Magyarország

4499 Ft

11248 Ft /kg

rúd

Származási hely:Magyarország

1014 Ft

3756 Ft /kg

pár

Származási hely:Magyarország

899 Ft

4495 Ft /kg

db

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

3050 Ft

10167 Ft /kg

db

Származási hely:Magyarország

7199 Ft

14398 Ft /kg

rúd

Származási hely:Magyarország

4499 Ft

8998 Ft /kg

rúd

Származási hely:Magyarország

1095 Ft

4380 Ft /kg

db

Származási hely:Magyarország

745 Ft

4382 Ft /kg

db

Származási hely:Magyarország

1390 Ft

6950 Ft /kg

db

Származási hely:Magyarország

2390 Ft

2390 Ft /kg

vödör

Származási hely:Magyarország

899 Ft

6915 Ft /kg

db