
Származási hely: Magyarország
Vörösboros- áfonyás szarvaspástétom 185 g
3810 Ft
db
db
A vadászok szakértelmével összeállított pástétom selymes és krémes állagú, melyben a gazdag szarvasíz finoman ötvöződik az édes áfonyák és a mélyvörös bor ízével. Az összetevők minőségét és a hagyományos recepteket tiszteletben tartva készült a termék. 100%-ban fenntartható gazdálkodásból származó vad húsából készült, amely antibiotikummentes. Elkészítése során nem használtak tartósítószert, ízfokozót vagy más adalékanyagokat. A kézműves vadhús termékek továbbá nem tartalmaznak glutént vagy laktózt, így speciális étrendbe is beilleszthetőek. Elérhető vargánya gombás változatban is!
Felhasználás: Füstölt lazachoz, grillezett húsok mellé, salátákhoz kiváló. Hidegen kenyérre kenve mennyei, sajttálakon fenséges, és használhatod quiche vagy pite töltelékeként is.
Tárolás: Hűtőben tárolandó.
Hozzátáplálás: Kisgyermekek számára nem ajánljuk. Még ha a pástétom készítése során a bor alkoholtartalmát el is párologtatják, még mindig jelentős hatással lehet a végső ízre, és a kisgyermekek érzékeny ízlelésére. Ha mégis megkóstoltatnánk, 3-4 éves kor előtt akkor sem javasolt a fűszerességére való tekintettel.
szarvas hús, sárgarépa, paszternák, víz, áfonya (7%), vörösbor (6%), vöröshagyma, füstölt szalonna, petrezselyem gyökér, zeller, só, fűszerek.
100 g-ban
586 kj / 140 kcal
8,2 g
3,5 g
1,7 g
1,1 g
15 g
0,95 g