vegán

Származási hely: Magyarország

Tikkadt Szöcske - kóla - a kóla magyarul - 330 ml

479 Ft

üveg

üveg

Az üveget nyugodtan küld vissza futár kollegánkkal, hogy az üveg újrahasznosuljon ezáltaln is csökkentheted ökológiai lábnyomodat.

Kóla ízű szénsavas üdítőital, valódi kóladiókivonattal, természetes koffeinnel, természetes aromákkal, répacukorral, vegán. A Tikkadt Szöcske kólát az általuk fejlesztett egyedi recept alapján, természetes aromák és kivonatok felhasználásával készítik. Ezek közül legfontosabb a kóladió gyógynövényből származó kivonat, amely az ital természetes koffeinforrásaként is szolgál. Édesítőként az üdítőitaloknál megszokott glükóz-fruktóz szirup helyett jó minőségű répacukrot használnak.

Nettó tömeg: 330 ml

víz, cukor, szén-dioxid (min. 400 mg/100ml), természetes aromák, kóladió kivonat természetes koffeinnel (10mg/100ml), színezék: szulfitos-ammóniás karamell, étkezési sav: foszforsav, tartósítószer: kálium-szorbát, nátrium-benzoát

Átlagos tápérték::

100 g

Energia:

170 kJ / 40 kcal

Zsír:

0 g

- melyből telített zsírsavak:

0 g

Szénhidrát:

10 g

- melyből cukrok:

10 g

Fehérje:

0 g

Só:

0 g

Rostok:

0 g

Italműhely

Italműhely

Az Italműhelyben különleges, jó minőségű, magyar üdítőitalok fejlesztésével foglalkozunk. Termékeink a Tikkadt Szöcske kóla, a Békanő limonádék különböző ízekben és a legfrissebb: a Keselyű tonik.

2016-ban ugrott a Tikkadt Szöcske kóla a magyar piacra. Saját, egyedi receptúránk szerint készül, természetes aromák és kivonatok felhasználásával. Ezek közül legfontosabb a kóladió gyógynövényből származó kivonat, amely az ital természetes koffeinforrásaként is szolgál. Édesítésére jó minőségű répacukrot, a cukormentes változatnál pedig elsősorban sztíviát használunk. Minden felhasznált alapanyagunk vegán.

Tikkadt Szöcske - a kóla magyarul. Szeretnénk, hogy nagy nemzetközi márkák mellett legyen egy jó minőségű, magyar kóla is a polcokon, egy csepp a magyar kultúrából, ami kapcsán mesélhetünk külföldi barátainknak Arany Jánosról és a Toldiról, amikor Magyarországra jönnek látogatóba…

2018 óta palackozzuk a Békanő limonádékat, jelenleg három ízben. A receptúrák itt is saját fejlesztésűek, az italok természetes, vegán alapanyagokból, alacsony cukortartalommal, édesítőszer nélkül készülnek. Az első és legkedveltebb a levendulás, amely a levendula és citromfű kivonattal meglepően üde, könnyed kombinációt alkot. Igazi nyári sláger az uborka-menta, őszi ízünk pedig az almás-pite, 5% almalével, fahéjas fűszerkeverékkel, karamellel és természetes vanília aromával.

2021-ben született a tonikunk, Keselyű márkanév alatt. Különlegességét a természetes fűszernövény kivonat adja, amely a megszokottnál lágyabb keserűséget ad az italnak.

További termékek a termelőtől

vegán
Származási hely:Magyarország

479 Ft

1452 Ft /liter

üveg

vegán
Származási hely:Magyarország

479 Ft

1452 Ft /liter

üveg

vegán
Származási hely:Magyarország

479 Ft

1452 Ft /liter

üveg

vegán
Származási hely:Magyarország

479 Ft

1452 Ft /liter

üveg

vegán
Származási hely:Magyarország

479 Ft

1452 Ft /liter

üveg