Származási hely: Magyarország

Fabric - Forró csokoládé mandulaolajjal papírtasakban 125 g

2790 Ft

csomag

csomag

Kézzel készített finomság húsvéti tojásban. Étcsokoládés forrócsoki mandulaolajjal.

Nyomokban glutént, tejet, diót és mogyoróféléket tartalmazhat. Kakaó szárazanyag minimum: 60%

Elkészítési javaslat Vikitől: Elkészítési javaslat Vikitól: Az ideális arány 35 g csoki 150 ml tej. Ha van valakinek tejhabosítója, akkor mjndent dobjon bele hidegen és szuper lesz. Ha nincs, akkor egy pici forró vízben keverje el a csokit, hogy krémes legyen, majd öntse fel 1,5 dl forró tejjel és keverje el. Úgy a legfinomabb, ha tudja habosítani, de ha nem, akkor is finom:-).

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

kakaómassza, kakaóvaj, nádcukor, repceleticin, mandulakivonat

yomokban glutént, tejet, diót és mogyoróféléket tartalmazhat. Kakaó szárazanyag minimum: 60%

Fabric Csokoládémanufaktúra

Szeleczky-Takács Viktória

Fabric Csokoládémanufaktúra

Budapest

A FABRIC Csokoládé budapesti kézműves családi manufaktúra.

A gasztronómiát a formatervezéssel ötvözve készülnek egyedi tábláik, trüffeleik, bonbonjaik. Hisznek, a személyes kapcsolat fontosságában, az egyedi kérések megvalósításában és a csoki hangulatjavító értékében…és persze szenvedélyes fogyasztásában.

Amiben viszont nem hisznek, az a mesterséges ízfokozók, adalékanyagok. Nincs olyan FABRIC tábla, amihez aromát, színezéket vagy bármilyen más nem természetes ízesítést használnának.

A csokoládé készítés a szenvedélyük, mindennél fontosabb nekik ezt átadják a tábláikon keresztül. Egy sikeresebb csoki sok-sok újabb csokitáblát inspirál, ez a körforgás tarja mozgásban a FABRIC kreatív ötletgyárát.

További termékek a termelőtől