
Származási hely: Magyarország
Szőlőlevél rizzsel töltve 250g
2070 Ft
doboz
doboz
Kézzel készült mediterrán falatok az Ínyencmester műhelyéből: A mediterrán konyha egyik ikonikus fogása, amely a gondosan válogatott szőlőlevelekbe tekert, fűszeres rizzsel készül. Fűszeres napraforgó olajban pácolódnak, légmentesen lezárva, így semmiféle adalékanyagra vagy tartósítószerre nincs szükség.
A Békés megyei Ínyencmester csapata már 10+ éve készíti finomságait Battonyán. A sajtokat saját fűszerkeverékkel bolondítják, az alapanyagokat gondosan válogatják, és minden egyes darabot kézzel töltenek – ettől lesznek igazán különlegesek.
Felhasználás: A citrusos, enyhén fűszeres ízvilág előételként vagy könnyű snackként ís kínálja magát. Tálaláskor pár csepp friss citromlével megbolondítva még üdébbé teheted!
Tárolás: Hűtőben tárolandó.
Hozzátáplálás: A rágásra szoktatást általában 8-10 hónapos kor körül kezdjük, ezért a rizzsel töltött szőlőleveleket 1-2 éves kor után, apróra vágva és jól megfőzve érdemes bevezetni a gyermek étrendjébe.
Növényi olaj, Főtt rizs 60%; Ivóvíz; Szőlőlevél 10%; Hagyma; Szója olaj; Só; Kapor; Menta; Fekete bors; Savanyító szerek: Citromsav.
Nyomokban fenyőmagot, búzát, tejet valamint szulfitot tartalmazhat!
100 g-ban
582 kj / 139 kcal
6,8 g
1,6 g
16,5 g
1,5 g
2,1 g
1,25 g
1,8 g