
Származási hely: Magyarország
Lilahagyma lekvár kakukkfűvel 195 g
1800 Ft
üveg
üveg
Az édes-savanyú, hazai ízvilágot a karakteres makói hagyma és az édes alma találkozása alkotja. A különös párost a keleti konyha fűszerei teszik teljessé: a mustármag és a gyömbér. Az alapanyagokat kézzel válogatják, mossák és tisztítják, amelynek köszönhetően garantált, hogy csak az egészséges és érett alapanyagok kerülnek felhasználásra. Tartósítószer- és adalékanyagmentes, ráadásul vegán is.
Felhasználás: Pompás kísérő füstölt sajt, csevap vagy akár magyaros kolbászos kenyér mellé is.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontást követően hűtőbe kell tenni.
Hozzátáplálás: Legkorábban 2–3 éves kor körül vezethető be a gyermekek étrendjébe. A vörösbor és a balzsamecet tartalmazhat alkoholt, amely a főzés során nem mindig párolog el teljesen. Emellett a só és cukor tartalom miatt szintén figyeljünk a mennyiségre.
lilahagyma (85%), kristálycukor, balzsamecet, vörösbor, só, kakukkfű, fekete bors