keresés profil info
irsz.:
Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Következő szállítás(ok): 2020. 02. 21.(péntek)

Vásárlás 6 lépésben

1. Nézd meg, hogy szállítunk-e a környékedre

Szállítási költség: 280,-
I. kerület, II. kerület
 
Szállítási költség: 380,-
III. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület
 
Szállítási költség: 480,-
IV. kerület, X. kerület, XV. kerület, XXII. kerület, Budakalász, Diósd
 
Szállítási költség: 650,-
XVI. kerület, XVII. kerület, Pilisborosjenő, Üröm, Törökbálint, Solymár, Remeteszőlős, Budakeszi, Nagykovácsi, Érd, Budaörs
 
Szállítási költség: 850,-
XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXIII. kerület, Fót, Szentendre, Pomáz, Páty, Budajenő, Piliscsaba, Telki, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Biatorbágy, Ecser

2. Tekintsd meg doboz összeállításainkat és egyéb termékeinket

 • Ha heti dobozt rendelsz, akkor kipróbált recepteket ajánlunk hozzá gasztrobloggerektől a receptek oldalon, amelyet elkészíthetsz a dobozban található zöldség alapanyagokból.
 • Kiegészítheted a dobozt igény, ízlés szerint egyéb finomságokkal is. Egyszerűen klikkelj a „kosárba” gombra és a tétel bekerül a vásárlásaid közé. Válogathatsz a zöldségek mellé más finomságokat is, ha a spájz, ital, vagy édes ízek menüre kattintasz.

3. Dobozod tartalmát változtathatod kedved szerint.

 • Növelheted vagy csökkentheted a mennyiséget a termék melletti plusz vagy mínusz gombokra kattintva, vagy kivehetsz termékeket, ha a „vedd ki a kosárból” gombra kattintasz. Új terméket is betehetsz a listából, ha a „tedd a kosaramba” gombra kattintasz a képernyő jobb oldalán és a tétel bekerül a vásárlásaid közé. A minimum amit kérünk, hogy rendelésed értéke a 4200 Ft-ot elérje.

4. Regisztrálj és rendelj itt!

 • Folyamatosan töltjük fel az új termékeket és vesszük le, ami nincs.
 • A heti doboz pontos tartalmáról és az újdonságokról szerdán és vasárnap küldünk emailt.
 • Az áru kiszállításához néhány adatra van szükségünk. Adataidat bizalmasan és biztonságosan kezeljük az adatvédelmi szabályzatunk szerint.
 • Termékeink a szív jel segítségével a kedvenc termékek közé tehetőek, így ezek a termékek következő vásárláskor egyszerűen megrendelhetőek belépést követően a felhasználónév nyílra kattintva a "kedvencim" között.

5. Kiszállítás

 • A kiszállítás kedden és pénteken történik. A kiszállítást megelöző napon emailben értesítünk a szállítás várható időpontjáról.
 • Rendelés leadásakor választhatsz szállítási időintervallumot. Kérném, ha bizonyos időpontok nem felelnek meg, akkor a rendelés leadásakor ezt feltétlenül írd meg nekünk!
 • Nem szükséges otthon tartózkodnod, megadhatsz egy szomszédot, vagy biztonságos helyet ahol hagyhatjuk a dobozt. A munkahelyedre is szívesen szállítunk.
 • Környezetvédelmi okokból dobozainkat újra felhasználjuk, ezért kérjük, hogy a következő szállítás alkalmával tedd az ajtód elé, vagy futárunknak add át az üres dobozt.
 • Az árut minden esetben szállítólevél kiséri, amelyből egyik példány a Tied marad.
 • Minden olyan esetben felvesszük veled a kapcsolatot egyeztetés céljából, ha valami kérdésünk van. Előfordulhat  olyan körülmény, amely akadályozza a kiszállítást például nem tudunk hozzád eljutni hóakadály miatt, vagy nem találjuk a megadott szállítási helyet, illetve áruhiány is lehetséges, amivel kapcsolatosan egyeztetnünk kell. Kérjük ezért add meg mobilszámodat, melyen elérhetünk. Ezeket kizárólag a megrendeléssel kapcsolatosan használjuk, harmadik félnek nem adjuk ki (lsd. adatvédelmi elveink)

6. Fizetés

Fizethetsz:
 - Bankkártyával a rendelés leadásakor Barionon keresztül,  
- Áru átvételekor készpénzben (kérjük készítsd ki a megfelelő öszeget, mert kiszállítóinknak néha problémát jelent nagy címletekből visszaadni).
- Átutalással saját bankodon keresztül az alábbi számlaszámra 10104105-14151400-01003004, kedvezményezet: Nekedterem Mo. Kft, kérünk az utalás közleményében tüntesd fel rendelésed leadásának dátumát. Fontos, ha nem saját bankszámládról utalsz kérjük tüntesd fel a honlapon regisztrált felhasználónevedet is. Az utalással kapcsolatos információkat a rendelést visszaigazoló e-mailben is megtalálod. 
 
Fontos számunkra, hogy rendszeresen vedd igénybe szolgáltatásunkat, ezért hűségprogramot indítottunk. Nyilvántartjuk vásárlásaid számát és minden tizedik vásárláskor 10% kedvezményt adunk a megrendelésed végösszegéből. Vásárlásaid számát Te is nyomonkövetheted a profil menüpontban.

A NYUGTÁT, SZÁMLÁT A DOBOZBA TESSZÜK!