keresés profil info
Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Következő szállítás(ok): 2019. 05. 28.(kedd)
Dunasziget
Termelői áron kínálunk friss, minőségi, kiváló beltartalmi paraméterekkel rendelkező, házi jellegű tojást.
 
Szeretném bemutatni vállalkozásunkat:
 
Tojás termelésünk hosszú múltra nyúlik vissza, ugyanis 1965-ben kezdett bele Nagyapánk. Mára már a legmodernebb technológiával próbálunk komfortosabb környezetet biztosítani tyúkjainknak és minőségi tojást termelni amellett, hogy ügyelünk a háztáji jelleg megőrzésére.
Technológiánk Holland származású ketreces tartásmódba sorolható, 2010 és 2013 között lett telepítve. A 2013-as technológia először Magyarországon nálunk lett alkalmazva. Rendkívül komfortos környezetet teremt, ugyanis ketreceinkben tojófészek, ülőrúd, csőrkoptató és kapirgáló résszel van felszerelve.
 
A takarmányozásra is nagy hangsúly fektetünk. Magyarországon kapható legjobb minőségű magyar alapanyagú tápot adjuk madarainknak, ezzel is ügyelünk az egészségük megőrzésére. Emellett folyamatosan kísérletezünk különböző táplálék kiegészítőkkel amellyel a jobb termelést illetve a tojás háztáji jellegét növeljünk (Vitaminok, Tojáshéjerősítők, huminsav)
 
A minőség és a frissesség nálunk alapelvárás, ezt bizonyítja hogy tojásunk a „A osztály extrafriss” kategóriába sorolható, ugyanis a megtermeléstől a kiszállításig 5 napnál rövidebb időt tölt. Ez idő alatt is biztosítjuk a megfelelő hőmérsékletet és páratartalmat.
Weboldal:
Termékeink
Mélyalmos tojás (L-es méretű) - 10 db