Tölgyfahordóban érlelt, válogatott szabolcsi almából készült almaecet.
Felhasználási javaslat:
Érlelt almaecetünk intenzív, zamatos izével kiváló kiegészítője salátáinknak. Önmagában is ízletes a salátára locsolva, de készíthetünk belőle vinaigrettet is, pl. olívaolajjal, vagy más kedvenc hidegen sajtolt olajunkkal, ízlés szerint sóval, borssal kikeverve, nagyon finom öntet készíthető belőle.
Ízesítsd kedvenc levesed, vagy főzeléked egy evőkanál érelt almaecettel. Selymes, enyhén édeskés ízével, ugyanakkor határozott savtartalmával megállja a helyét akkor is ha savanyításról van szó, tökéletes kiegészítője lehet bármelyik klasszikus savanyú ételnek.
Bátran keverjük bele olajos húspácba is, majd hagyjuk egy-két órát pihenni benne a húst. Ezután süssük serpenyőben, vagy sütőben, az ecetnek köszönhetően sokkal puhább és porhanyósabb lesz a végeredmény.
A termék nem tartalmaz sem tartósítószert, sem aromákat, sem íz-fokozót.
Nettó tömeg: 500 ml