A szarvas szalámink gondosan előválogatott alapanyagok, rózsabors, fehérbors, fokhagyma felhasználásával, hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül. A szarvas hús textúrájából adódóan szárazabb a vaddisznónál, ez adja e termék különleges aromáját.
Felszolgálás: szobahőmérsékleten, olyan vastagra szelve, hogy megálljon a peremén. Szervírozzuk magában, vagy puhább sajtokkal, mint a Camambert vagy Havarti, Tomme de Savoie. Természetesen a fogyasztási, tálalási lehető- ségek határtalanok.
Összetevők: szarvashús, sertés hasaalja szalonna, pác só, fűszerek
Elkészítési idő: 8-9 hét
Méretek: 45-47 mm (átmérő), 200 mm (hossz), 250 gramm
Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból majd száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve.
Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és folytassuk a tárolást a fent említett módon.
A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.
Nettó tömeg: 250 g