Búzafű Iatalpor
A zsenge búzafűből készült, finomra őrölt por nagyszerű energia -és fehérjeforrás lehet a benne található esszenciális aminosavaknak, nyomelemeknek és vitaminoknak köszönhetően. Nagy számban tartalmaz klorofillt, mely hozzájárul szervezetünk természetes védekezőképességének megerősítéséhez.
Hogyan készül?
Az őszi vetésű búza tavaszi friss hajtásait kalászosodás előtt aratják. Kíméletesen, testhőmérsékleten szárítják, szálasan tárolják, és csomagolás előtt porítják. Tiszta természet – 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes adalékanyagoktól és színezékektől, ízfokozóktól.
Felhasználási javaslat:
1-2 teáskanál naponta zöldséglében vagy vízben felrázva. Javasoljuk a por egyenletes felrázását shakerrel. 250g búzafű italporból kb. 10 liter búzafű ital készíthető.
Lehetőség szerint a még teljesebb hatás érdekében éhgyomorra igyuk, majd hagyjunk fél óra „előnyt” amíg semmi mást nem fogyasztunk, hogy a benne levő értékes hatóanyagok sértetlenül felszívódhassanak a vérkeringésbe, és eljuthassanak testünk minden építőkövéhez, a sejtekhez. A búzafűlé fogyasztásának nincs időben megfogalmazható korlátja, nincsenek ellenjavallatai, mint ahogyan a legegészségesebb élelmiszerek fogyasztásának sincsenek korlátai.