Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Következő szállítás(ok):2020. 06. 05.(péntek),
2020. 06. 06.(szombat)
keresés profil info telefon balaton
irsz.:
Következő szállítás(ok):2020. 06. 05.(péntek), 2020. 06. 06.(szombat)
  • bio
  • cukormentes
  • gluténmentes
  • GMO mentes
  • laktózmentes
  • paleo
  • vegán
  • akciós
  • új

Koronavírus tájékoztató

Koronavírus tájékoztató

Engedd meg, hogy az alábbiakban tájékoztassunk azokról az intézkedésekről, amelyeket a NekedTerem Magyarország Kft. hozott a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében.

A megnövekedett igények kiszolgálása érdekében a jövőben négyszer szállítunk: kedd, szerda, péntek és szombat. Rendelés leadás hétfőn déltől és csütörtök déltől amíg a kapacitásunk be nem telik. 

Felelős vállalatként kiemelten fontos ügyfeleink és munkatársaink egészségének megóvása, ezért a vonatkozó ajánlások betartása mellett az alábbi intézkedésekről szeretnénk tájékoztatni.

Különös figyelmet fordítunk eszközeink és raktárunk gyakori fertőtlenítésére és takarítására, a kiszállítóink kesztyűt és orvosi maszkot viselnek.

A kiszállítónál nincs bankterminál. Amennyiben úgy döntesz, hogy a kontaktust szeretnéd kerülni a kiszállítóval, akkor utalhatsz is, készpénzes fizetés helyett. A legjobb azonban, ha ebben az esetben a Barion kártyás fizetést választod megrendeléskor.

A szállítólevelet nem feltétlen kell aláírnod, ha kerülni akarod a testi kontaktust, akkor ettől eltekintenek kiszállítóink.

A rekeszeket kérjük küldd vissza, mert nincs mibe csomagolnunk. A kiszállító szívesen megvárja kint ameddig kipakolsz, ha ezt jelzed nekünk.

Ha hiányos a kiszállítás, akkor kérlek, ezt minél korábban jelezd Nekünk e-mailen info@nekedterem.hu, hogy még aznap pótolhassuk vagy visszautalhassuk az ellenértékét. Sajnos ilyen ügymenet mellett nem tudjuk mindig naprakészen tartani raktárkészlet nyilvántartásunkat, illetve beszállítóink is hiányosan tudnak csak teljesíteni alkalmanként. Bármilyen kérdésed van, keresd nyugodtan ügyfélszolgálatunkat e-mailben.

Kérünk Téged, hogy segítsd munkánkat azzal, hogy inkább e-mail-t írsz és nem hívsz Minket, mert ezzel is segíted, hogy még több családot tudjunk támogatni az otthonmaradásban!

 

Vigyázz magadra és maradj otthon, mi érkezünk!