Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Ha ma rendelsz péntek-re már ki is tudjuk szállítani!

Kiszállítási díjak

Nézd meg, hogy szállítunk-e a környékedre
Milyen időpontban számíthatok a kiszállításra?

 
Kedden és pénteken egész nap szállítunk. Megrendeléskor beállíthatsz idő intervallunot, sőt a megjegyzésbe beírhatsz még közelebbi időpontot. Igyekszünk alkalmazkodni. Általában bizonyos területekre mindig ugyanakkor megyünk. Kérlek, vedd figyelembe, hogy nem tudunk pontos időpontot mondani, hogy mikor érünk hozzád. Igyekszünk úgy összeállítani a kiszállítást, hogy gazdaságos legyen és ne terheljük felesleges plusz körökkel a környezetet. A szállítás időpontját pontosan megadjuk emailben a kiszállítást megelöző napon délután. Ha ez az időpont nem felel meg neked, akkor kérjük jelezd a kiszállítónak és megpróbálunk megoldást találni.

Előre fizetés esetén nem szükséges otthon tartózkodnod, csak mondj egy biztonságos helyet: szomszéd, garázs, beugró, lépcsőház stb.- ahol otthagyhatjuk a dobozodat. Nem csak otthonra, hanem munkahelyedre is kérheted a szállítást. A további részleteket írd meg nekünk a megjegyzés rovatban.

 A címed nem esik bele a kiszállítási körünkbe?

Folyamatosan bővítjük szállítási területünket, így kérjük add meg irányítószámodat és email címedet regisztrációkor, hogy kapcsolatba léphessünk veled, amint a környékedre is szállítunk. Igyekszünk minden igényt kielégíteni, de szeretnénk megértésedet kérni, ha nemet mondunk: kicsi cégként vannak sajnos korlátaink.