Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Következő szállítás(ok):2023. 02. 07.(kedd),
2023. 02. 08.(szerda), 2023. 02. 10.(péntek),
2023. 02. 11.(szombat)
keresés profil info telefon
irsz.:
Következő szállítás(ok):2023. 02. 07.(kedd), 2023. 02. 08.(szerda), 2023. 02. 10.(péntek), 2023. 02. 11.(szombat)
 • bio
 • cukormentes
 • Díjnyertes
 • gluténmentes
 • laktózmentes
 • paleo
 • vegán
 • vegyszermentes
 • akciós
 • új

Diéta a NekedTeremmel

A diéta doboz előfizetéssel működik, ára tartalmazza a heti étrendet, a tápanyagtáblázatot és természetesen az előírt élelmiszereket 10% kedvezménnyel.

Úgy gondoljuk egyre nagyobb az igény arra, hogy segítsük konkrét javaslatokkal azokat, akik egészséges és diétás étkezést szeretnének folytatni, ezért felkértünk két szakembert, akik nagy lelkesedéssel állítják össze hétről hétre a heti diétás étrendet szezonális és egészséges termékekből. Ismerjétek meg őket és forduljatok hozzájuk bizalommal, ha úgy érzitek további segítségre, kivizsgálásra van szükségetek. Rendelésük a Maternity klinikán van.

Dr. Töllösy Judit

Pályámat háziorvosként kezdtem Pécsett, majd a Sportkórházban olimpikonjainkkal, válogatott sportolóinkkal foglalkoztam immár sportorvosként. Hosszú ideig a magyar teniszválogatottat segítettem válogatott keretorvosként.

Pályám során folyamatosan az anyagcsere-problémával rendelkező páciensek számának növekedő tendenciáját tapasztaltam, és azt, hogy egyre gyakoribb a táplálkozással kapcsolatos megbetegedés, beleértve a táplálék-intoleranciákat, allergiákat, az inzulin rezisztenciát és a pajzsmirigy eltéréseket.

Az utóbbi évek alatt lehetőségem nyílt jobban elmélyülni kedvenc területemben, a táplálkozástudományban is, ez idő alatt társzerzőként vettem részt a “160 grammos szénhidrát-diéta, az életmódkönyv” című könyvben.

Célom pácienseim optimális anyagcsere-beállítása, mely egészségünk, lelki és testi egyensúlyunk alapja.

 Hrabák Diána

Dietetikusként végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Munkám során várandós kismamák táplálkozásával és a felmerülő problémák megoldásával, valamint anyagcsere problémák, mint pl. inzulinrezisztencia, pajzsmirigy alulműködés, endometriosis dietetikai kezelésével foglalkozom. Fontosnak tartom, hogy a táplálkozás a hozzám fordulóknak élvezetes maradjon és ne a lemondásokról szóljon. Igyekszem mindenki számára ízletes, tápláló, kiegyensúlyozott, jó minőségű alapanyagokból álló étrendet összeállítani, mely segíthet az egészség megőrzésében vagy visszaállításában.

 Nagy örömmel vállaltuk a felkérést, hogy a NekedTerem ügyfelei részére egészséges, kistermelők által előállított, tiszta, nem feldolgozott, illetve bio alapanyagokból, főként szezonális termékekből összeállított diétás menüket alkossunk, mivel szakmai szempontból és törzsvásárlóként egyaránt  maximálisan azonosulni tudunk a NekedTerem által képviselt értékekkel és minőséggel.

Hitvallásunk, hogy

 • Az egészséges, kiegyensúlyozott és változatos étkezés a jó minőségű, megbízható helyről érkező alapanyagokkal kezdődik.
 • A természetes betakarítási és szüretelési időszakhoz és évszakokhoz igazított, szezonálisan válogatott alapanyagok segítenek abban, hogy összhangba kerüljünk a körülöttünk élő világgal.
 • Ezek az összeállítások hozzájárulnak ahhoz, hogy a mai, felgyorsult és zaklatott világban kicsit lassítani tudjunk és vissza tudjunk térni a nagyszüleink által is oly sokat emlegetett gyökerekhez.

Milyen menüt tervezünk?

Az általunk összeállított menü nem divatdiéta és nem is turbó diéta.  Amellett, hogy az összeállítások kielégítik az ideális makro- és mikro-tápanyagszükségletet, kiegyensúlyozott életvitel, valamint megfelelő testmozgás mellett teljes értékű étkezést is nyújthatnak.

A menükben feltüntetjük az energia-, szénhidrát-, fehérje-, és zsírmennyiséget, így azok bármely diétába beilleszthetőek. A napi menük alapvetően 160 g szénhidrátot tartalmaznak.

Elsősorban azoknak ajánljuk, akik:

 • egészségtudatosak,
 • hosszú távú céljuk az ideális testsúly fenntartása vagy beállítása,
 • szénhidrát anyagcserezavarral küzdenek (IR, IGT, DM….),
 • és nem szeretnének lemondani a finom falatokról

Tipp 1: a diéta alatt ne fogyasszunk alkoholt, az italok közül csak sima vizet!

Tipp 2: fontos, hogy figyeld a grammokat és kövesd az étrendet kitartóan!

 FONTOS INFORMÁCIÓK!

A diéta előfizetés azt jelenti, hogy hetente kétszer (kedd és péntek) visszük neked annak tartalmát és a hozzá kapcsolódó heti étrendet. Ha le szeretnéd mondani az előfizetésed, akkor belépést követően a profilodban teheted ezt meg. https://nekedterem.hu/profil/elofizeteseim vagy emailen legkésöbb a szállítás elött két nappal. Ugyanitt módosíthatod a szállítási időpontot és a fizetési módot is.

Ha más rendelést is leadsz, akkor természetesen csak egy szállítási díjat kell majd fizetned.

A doboz tartalma az diétában feltüntetett adagoknál általában nagyobb mennyiséget tartalmaz, így 2 főre is elegendő lehet a diéta. Az ételek elkészítéséhez szükséged lesz fűszerekre, esetleg pár apróságra, amit mi nem árulunk. Receptet nem küldünk, de ha elakadsz itt találsz szinte mindenhez receptet, inspirációt: https://nekedterem.hu/receptek

A szállításkor a fizetendő összeg változó, attól függ éppen milyen értékben került termék a dobozba. Lehet olyan szállítás, amikor 18,000 forintot kell fizetned és olyan is, amikor 29,000 forintot.  Igyekszünk tartani a heti 40-50,000 forintos keretet. A diéta menüre minden esetben 10% kedvezményt biztosítunk árainkból!